Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltatok már így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már így?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszett egy fiú amíg azt hittem hetero, amint megtudtam róla hogy meleg már nem érdekel. Hidegen hagy ha viccesen akarnék fogalmazni.

2019. nov. 21. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, hogy neked mi tetszik... egyébként ha meleg vagy akkor miért zavar ha a másik pasi is meleg? :o Ha teljesen heteró akkor úgyis csak ácsingózni fogsz utána, de történni nem fog semmi.
2019. nov. 21. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudod mi van ennek a hátterében? Tetszett, mert elérhetetlen volt. Tetszett, mert mondhattad magadnak, hogy úgysincs esélyed nála, kár próbálkozni. Amint megtudtad, hogy meleg és akár lehet is belőle valami megijedtél.
2019. nov. 22. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Őrült vagy.
2019. nov. 22. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hetero srácról aki tetszik kiderülne hogy meleg én lennék a legboldogabb. :D Nem lehet hogy nincs elég önbizalmad és ezért választasz elérhetetlen pasikat?
2019. nov. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!