Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek Ti rasszisták vagytok?

"Én nem vagyok rasszista, egyformán utálok mindenkit :DD"
Akkor is rasszista vagy, mert minden embert utálsz. Na de mi van a tündékkel, törpökkel, orkokkal, trollokkal, kis szürkékkel? Hmmm? HMMM? :P

6#
Nem mondta hogy embert, szerintem ezek közül a lények közül több is elég fejlett hogy valaki legyen :D

Nem vagyok az, hiszen a másik nem tehet arról, hogy más a színe. És pláne akkor nem lenne fer, ha magamat meg a többi meleget elfogadom, attól függetlenül, egy rajtuk kívül álló ok miatt másik mint az átlag. (Az ápoltságáról viszont már ő felel...) És ha már itt tartunk a nacionalizmust se bírom. Ugyan az a szitu: nem ő akart például román lenni, de az. És én most ezért gyűlöljem? Nem. A nacionalizmust még magyar részről is utálom, csak fölösleges feszültségkeltés, mint a rasszizmus.
20/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!