Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy viselitek azt, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek azt, hogy az emberek fele úgy kezelnek mint a leprást?

Figyelt kérdés
2019. nov. 21. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy szerencsés helyzetben vagyok, de engem senki nem kezel úgy, mint egy leprást (nem hogy az emberek fele). Az meg, hogy ki mit gondol, nem az én bajom. Én úgy élem az életem, ahogy nekem tetszik, ahogy én jól érzem magam és ahogy én boldog vagyok. Ha valakinek ezzel gondja van, az nem az én gondom, hanem az övé.
2019. nov. 21. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Életem során egy embertől kaptam meg szemtől szembe, hogy beteg vagyok a homoszexualitás miatt, de igazából ő csak bocsánatot akart kérni, mert korábban haragudott rám, amiért szerinte nem dolgoztam elég keményen az önkéntesmunkám során (önmagában lol), ami neki meg kötelező volt. Merthogy nem tudta, hogy az állapotom miatt nem tudok elég keményen dolgozni... :)

Egy buta, alkoholista, 50-es fickóról van szó, élet nélkül. Nem vettem a lelkemre a dolgot. Rajta kívül alapvetően mindig pozitív vagy semlegesen tapasztalataim voltak csak személyesen.

23/F

2019. nov. 21. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Remekül. Nem szeretem az embereket, így nem kell külön magyarázkodni nekik, hogy húzzanak a fenébe és megteszik maguktól.
2019. nov. 21. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Még egy burkolt homofób kérdés. :) Kell valaki akin a kérdező kitöltheti a dühét mert heteróként kezelik úgy mint egy leprást. Vajon miért?
2019. nov. 21. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
95%

Szörprájz. SENKI nem kezel leprásként.

A környezetemben élők kedvelnek. Jó kapcsolatom van mindenkivel. A magánéletem meg nem rájuk tartozik. Akik közel állnak hozzám azok meg tudják és így fogadnak el.

2019. nov. 21. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!