Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek azt, hogy az emberek fele úgy kezelnek mint a leprást?

Életem során egy embertől kaptam meg szemtől szembe, hogy beteg vagyok a homoszexualitás miatt, de igazából ő csak bocsánatot akart kérni, mert korábban haragudott rám, amiért szerinte nem dolgoztam elég keményen az önkéntesmunkám során (önmagában lol), ami neki meg kötelező volt. Merthogy nem tudta, hogy az állapotom miatt nem tudok elég keményen dolgozni... :)
Egy buta, alkoholista, 50-es fickóról van szó, élet nélkül. Nem vettem a lelkemre a dolgot. Rajta kívül alapvetően mindig pozitív vagy semlegesen tapasztalataim voltak csak személyesen.
23/F

Szörprájz. SENKI nem kezel leprásként.
A környezetemben élők kedvelnek. Jó kapcsolatom van mindenkivel. A magánéletem meg nem rájuk tartozik. Akik közel állnak hozzám azok meg tudják és így fogadnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!