Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti hogy viselitek el a napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viselitek el a napi magányt? Hogy lehet enyhíteni?

Figyelt kérdés
Amikor társaságban vagyok nem figyelek erre az érzésre, nem jut eszembe, de igazából minden nap, főleg ha egyedül vagyok otthon, akkor előjön...
2019. nov. 14. 09:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát. pont így, ahogy leírod. Az a baj, nekem már nem kell elviselnem mert beépült a személyiségembe, ki sem tudnám törölni. 27/F
2019. nov. 14. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Wehehe... Detto!
2019. nov. 14. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy teljesen őszinte legyek, meglehetősen borzalmasan. Kínzó érzés.
2019. nov. 14. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek másfajta praktikái vannak rá, van ki zenél, fest, olvas, tanul, vagy sportol más a számítógépet bújja, de bizony az ember társas lény. Pont ezért praktikák helyett a legjobb ha az ember ismerkedni próbál, hosszabb távon úgysem tudja senki becsapni saját magát.
2019. nov. 14. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén. Ellensúlyozásként itt ülök a gép előtt, yt videókat nézek... de borzasztó a csend körülöttem.
2019. nov. 14. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Évtizedek óta próbálom mindig lekötni magam valamivel, általában sikerül is... De azért néha jó lenne, ha lenne itt valaki...
2019. nov. 14. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Idős koromra már eléggé megszoktam, de azért... 😊
2019. nov. 15. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nos igen, a magány legjobb ellenszere egy szerető igaz kapcsolat...

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyet írok ki, de aki szeretne beszélgetni, annak:

24/f/m/p/Pécs/szeretemakakaót

2019. nov. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!