Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem fogadja el?
Figyelt kérdés
A barátom a melegségét vagy biszexségét. Amikor megkedveltem és elmondtam neki, hogy meleg vagyok, akkor kiborult, hogy ezt előbb elmondhattam volna neki, mert akkor nem barátkozott volna velem, de már megkedvelt. Egy alkalommal amikor nálunk tanult, panaszkodott a lányokkal való kapcsolatára. Az egész helyzetet úgy alakította, hogy simogassam és azt élvezte meg hagyta hogy csókoljam, de csak a felső testét, és csókolózni sem akart, csak közösen kiverni. Ezt így csinálta hetekig, semmi mást nem engedett. Amikor egy alkalommal berúgott, és elérte hogy hazavigyem befektettem az ágyba, és nem akart elengedni, leöltözött meztelenre, és azt mondta hogy azt szeretné, ha megcsinálnám. Még azt is elmondta, hogy a fiúk érdekelték amióta emlékszik, és ezért sok bántást kapott a szüleitől, és a két bátyjától. Kérte hogy ne mondjam el senkinek. Utána elaludt. Másnap úgy csinált mintha semmi nem történt volna azt mondta nem emlékszik. Megkérdezte, hogy én vagyok más fiúval is mellette. Erre mondtam neki, hogy csak vele amióta ilyen fura kapcsolatban vagyunk. Amire azt mondta hogy mi nem csinálunk semmit ő nem b,,i2019. nov. 16. 20:55
2/10 anonim 

válasza:

Ő is meleg csak tagadja. Türelmes legyél és támogasd őt.
3/10 anonim 

válasza:

Nagyon erős családi befolyás alatt lehet a srác...
Volt / Van barátnője? Ez nem derül ki a szövegből...
Adj neki időt, ne erőltesd, lehet, hogy rájön, hogy az nem megoldás, amit csinál!
4/10 A kérdező kommentje:
Volt barátnője és tudom hogy szexelt vele. Nagyon kiborul a meleg témáktól, ha csak felhozom neki. Ezért nem is beszélek vele ilyesmit. Akármennyire élvezi nem engedi, hogy megfogjam neki vagy ő nekem.
2019. nov. 16. 22:01
5/10 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Szüleitekkel éltek?
6/10 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk. A barátom még a szüleivel él. Vajon mennyi idő lesz amíg beletörődik?
2019. nov. 17. 09:32
7/10 anonim 

válasza:

Lehet, soha. Lehet pár hónap, pár év. Vagy amíg bele nem szeret valakibe.
8/10 anonim 

válasza:

igen így van sok bántás érte ezért lett ilyen :/ de ős is meleg
9/10 anonim 

válasza:

szerintem hagyd a francba keres olyan pasid aki el fogadja magát és nem a szülei hallgat
10/10 anonim 

válasza:

hord le mindenek hogy milyen szánalmas amit csinál hogy menekül önmaga elöl hogy hallgat meg ilyenek hogy nincs töke szembe nézni magával lehet hogy segítene neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!