Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfojthatatlan szexuális vágy? (meleg kérdés)
Küzdj a betegséged ellen.
És mit mondasz egy látássérültnek, figyelj jobban?
Az hogy erős szexuális vágyad van tini korban az természetes - merthát kinek nincs, ki nem verte ki naponta akár többször is ha úgy volt rá lehetősége? Mindenki.
A fő problémád viszont hogy küzdesz magaddal. A te kezedben a döntés joga az életedről, boldogtalan akarsz lenni, vagy elfogadod inkább saját magad.
Én egy idős pasi vagyok.Egész életemben hajtott a vágy.
de énki is elégítettem öket.
ugyanez volt. Az csak a kamaszkor velejárója hogy többször is rádtör a msztizhatnék.
Az hogy a srácok izgatnak fel... velem is ez volt. Nem tudtam ellene mit tenni. Tiltakoztam ellene ami azt okozta hogy depressziós lettem és padlóra kerültem. Ha már a kezdetekben elfogadom hogy meleg vagyok nem megyek át azokon a dolgokon és valamelyest másként/könnyebben alakul majd.
Az hogy meleg vagy azzal nincs semmi gond. Egyedülinek érzed magad várod hogy elmúljon. Úgy vagy vele hogy nem lehetséges, hogy pont neked ne sikerülne...
Pedig de. Van ez így. De nem kell félni nem vagy egyedül.
Tudtad például hogy az Imagine Dragons támogatja a melegeket? Koncertjeiken rendszerint előbukkannak a szivárványos zászlók.
Macklemore Same Love c. száma az egyenlő szeretetről szól, de Lady Gaga, SIA, és Sam Smith is igen ismert ilyen téren...
Jim Parsins, Neil Patrick Harris, Zachari Quantino... Mind mind meleg emberek.
Nem kell ezen mit szégyellni, persze középsuliban nehéz, de az én tapasztalatom azt mutatja hogy osztályonként 1 vagy 2 meleg, de tuti van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!