Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Borderline személyiségzavaros...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borderline személyiségzavaros melegek?

Figyelt kérdés

Vannak itt közöttünk diagnosztizált borderline-os betegek? Vagy egyéb mentális zavarral diagnosztizált egyének?

Ti hogyan élitek meg a zavarotokat/zavarjaitokat?

Mennyire érzitek magatokat korlátozottnak ezen a téren?

Nagyon kevés mentális zavarral élő meleg 'sorstárssal' találkozom. Melegként, BPD-vel talán még nehezebb az amúgy is olykor lehetetlen: a párkeresés.

Ha vagytok itt, megosztanátok a tapasztalataitokat?

2019. nov. 12. 22:03
1 2
 11/18 ZoltanAnglia ***** válasza:
33%

Szerintem a melegek tobb mint 90%-a igy - vagy ugy de mentalisan korlatozott/beteg.

Hazudnak, ha kell ha nem, szo nelkul lelepnek...

2020. aug. 3. 08:59
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

#11 08:59

Attól, még hogy a te ismerkedéseid alkalmával túlnyomórészt nem megbízható emberekkel találkoztál, nem jelenti azt hogy a melegek több mint 90%-a mentálisan korlátozott/beteg lenne.

2020. aug. 3. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A kettes kommentelőnek írnám, hogy szerintem nem illik, nem szabad senkinek olyat mondani, aki párkapcsolatot szeretne, hogy soha se lesz neki, az hogy te erre jutottál, hogy te jelenleg nem akarsz ez kizárólag a te döntésed.

Én személy szerint elvagyok a saját problémáimmal és nem gondolkozok párkapcsolatban jelenleg, de soha nem mondanám senkinek aki akar, hogy ne akarjon párkapcsolatot.

2020. aug. 3. 13:39
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó!

Párkapcsolat alatt a hosszú,tartalmas párkapcsolatra gondoltam.

Az ilyen pár hetes-hónapos kavargatásokat nem sorolnám ebbe a kategóriába.

Bár ki minek nevezi.

Ideig-óráig el lehet lenni,de X idő után jó eséllyel kibukik a gond,egy idő után terhes a másik félnek.

Mondjuk ha abból indulunk ki,hogy meddig tartanak a kapcsolatok,akkor ha így nézzük simán van rá esély:))

Kérdés kinek mire van igénye.

2020. aug. 3. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Háromféle (paranoid-, nárcisztikus- és Borderline-személyiségzavarban szenvedek, de mivel elsősorban csak alkalmira keresek pasikat, el tudom rejteni. Sajnos, ha nagyon bejön egy pasi, nem tudom meghazudtolni magam (sosem viseltem jól az elutasítást), voltak ciki esetek, de megtanultam "eljátszani" a normálist.

Ha komolyra fordul a dolog, rendszerint vagy hamar megismer a másik, és kidob, vagy rajtam uralkodik el a monoton hangulat, olyankor egyszerűen úgy viselkedek vele, mint egy gép, rideg vagyok és bunkó. Egy idő után beleunnak

2020. szept. 14. 00:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
ne halmozzátok srácok.
2021. jan. 16. 22:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

érdekes dolgokat írtok ... még anno pszich szakon voltak ilyen szakdolgozatok, amelyek kifejezetten a melegséggel párhuzamba állítható mentális zavarokról szóltak, és hát tény h érdekes volt.

tulképpen nem is annyira meglepő. az elutasítotság, a kisebbségi lét, eleve a kisebbségi létben való személyiségfejlődés törvényszerűen előhoz X és Y zavarokat többnyire. nagyon de nagyon más egy meleg és egy heteró fiú személyiségfejlődése már kiskamasz kortól.

2021. jan. 17. 09:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt depressziós korszakom, és enyhén autista vagyok. Szóval ja
2021. jan. 17. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!