Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt érzem, hogy csak akkor vállalhatom a másságom, ha teljesen új életet kezdek. Más is volt így?
Figyelt kérdés
20/F2019. nov. 8. 16:25
1/5 anonim válasza:
Bár szűk baráti köröm tudja de amúgy hasonlóan érzek.
2/5 anonim válasza:
S milyen új életre gondolsz? Gondolod hogy máshol, mások nem néznének ki, a körülötted lévő társadalom hirtelen megértő lesz? Nem kell sátorfát bontanod, nem kell más orrára kötnöd, aki tudja az tudja, aki meg nem fogja el az meg kapja be.
3/5 anonim válasza:
Megszüntetni a családdal, ismerősökkel a kapcsolatot és Ausztráliába vagy Kanadába költöni? Sokat gondolkoztam rajta...sajnos itt sosem lesz normális életem.
4/5 anonim válasza:
Nekem erről egy régi történet jut eszembe. Az egyik barátom elment a fiatalabb Barátjával nyaralni, de persze a társas utazáson, a buszon azt mondta, hogy az öccse. De másnap reggel, amikor mentek a buszra, halkan mondta is a sofőr, hogy nnna, megjött a meleg pár, indulhatunk! 😁 Mindenkinek lejött azonnal, mi a szitu. Máshol sem lesz másképp, hidd el. Majd megbékélnek. Vagy nem. De az nem a Ti bajotok.
5/5 everlight válasza:
Rólam minden kolegám,minden ismerősöm tudja,hogy bi vagyok.Ne érdekeljen,hogy ki mit gondol-mond rólad,éld meg a másságod!Találj valakit akit szerethetsz és viszont szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!