Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt érzem, hogy csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem, hogy csak akkor vállalhatom a másságom, ha teljesen új életet kezdek. Más is volt így?

Figyelt kérdés
20/F
2019. nov. 8. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár szűk baráti köröm tudja de amúgy hasonlóan érzek.
2019. nov. 8. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
S milyen új életre gondolsz? Gondolod hogy máshol, mások nem néznének ki, a körülötted lévő társadalom hirtelen megértő lesz? Nem kell sátorfát bontanod, nem kell más orrára kötnöd, aki tudja az tudja, aki meg nem fogja el az meg kapja be.
2019. nov. 8. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Megszüntetni a családdal, ismerősökkel a kapcsolatot és Ausztráliába vagy Kanadába költöni? Sokat gondolkoztam rajta...sajnos itt sosem lesz normális életem.
2019. nov. 8. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről egy régi történet jut eszembe. Az egyik barátom elment a fiatalabb Barátjával nyaralni, de persze a társas utazáson, a buszon azt mondta, hogy az öccse. De másnap reggel, amikor mentek a buszra, halkan mondta is a sofőr, hogy nnna, megjött a meleg pár, indulhatunk! 😁 Mindenkinek lejött azonnal, mi a szitu. Máshol sem lesz másképp, hidd el. Majd megbékélnek. Vagy nem. De az nem a Ti bajotok.
2019. nov. 8. 19:05
 5/5 everlight ***** válasza:
88%
Rólam minden kolegám,minden ismerősöm tudja,hogy bi vagyok.Ne érdekeljen,hogy ki mit gondol-mond rólad,éld meg a másságod!Találj valakit akit szerethetsz és viszont szeret téged.
2019. nov. 8. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!