Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Dom-ok, ti elfogadnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dom-ok, ti elfogadnátok egy teljesen kezdő srácot sub-nak?

Figyelt kérdés
Elfogadnatok olyan srácot, aki teljesen kezdő, így mindent meg kell neki tanítani szinte az alapoktól.
2019. okt. 9. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Na és egy teljesen kezdő szubnak milyen vágyai vannak? :)
2019. okt. 9. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a domináns férfiak/nők "elfogadják" ha a partnerük kezdő nő/ffi (mármint ffi partnert a bisex, meleg dom ffi-ak fogadnak el). A személy számít, nem az hogy mennyire tapasztalt - azt majd kihozza belőle egy jó dom.
2019. okt. 9. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekel, ahogy az is, hogy a dom-ok hogyan gondolkodnak erről a felállásról, mibe vinnék bele a sub-ot és mennyire gyorsan.

22/F

2019. okt. 9. 18:36
 4/7 kovpet ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki örülne is egy ilyennek, nem csak elfogadná.
2019. okt. 10. 09:08
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Én a magam részéről már nem szeretnék kezdőkkel találkozni, pláne nem ilyen témában, hiszen itt akkor a tanító halmozottan nem tudja kiélni magát, csak a sokadik alkalom után, amikor már eleget tuda asub és elviseli, amit kell.
2019. okt. 10. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

És nem jó érzés az, mikor beérik a munka gyümölcse? Ráadásul egy kezdő sub-ot lehet a legjobban formálni. Kulsőleg és belsőleg is a lehető legjobban lehet a saját kedved szerint alakítani. Szerintem ezek csak tovább erősítik a kettőtök közötti kapcsolatot, hogy ő a tiéd.

Egy kezdő sub...

2019. okt. 10. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele, régebben, de aztán most már erre nem akarok sem ennyi időt szánni, sem pedig azt, hogy ne érezzem magam jól, mert a másik béna még, esetleg sokszor mond nemet, vagy el is tűnik egy pár alkalom után.
2019. okt. 13. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!