Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti "kezdő" meleg mit tehet?
Előre szólok, hogy a kérdés valós, nem troll és valós problémát feszeget, tehát degradáló, alázó válaszokat nem kérnék, senki nem lesz előrébb vele.
Heteróként élő, de a melegség van túlsúlyban, 40+os pasi vagyok. Ifjúkorom óta érzem magamon, hogy nagyon tetszenek a fiúk, férfiak, de mivel nővel is megy, ezért nem volt eddig meleg kapcsolatom.
Namármost ha felmegyek valami meleg társkeresőre, akkor azt tapasztalom, hogy egyből elvárják az emberek, hogy besoroljam magamat, hogy aktív vagy passzív vagyok-e, illetve mintha minden csak a centiméterek körül forogna. Tehát ez az "aktív? passzív? méreteid?". Manármost colstokom, vonalzóm van, ha ennyire lényeges, akkor le tudom mérni, de néha az az érzésem, hogy nem is az ember maga érdekes, hanem az adatok. Az aktív passzívra meg nem tudok válaszolni, mert egyiket se próbáltam még. A kor miatt meg néha vállalhatatlannak érzem a kezdőséget. A helyemben mit tennétek, hogy lehet elindulni ezen az úton normálisan?
Előre szólok, hogy nem várok privát leveleket, és kérem, hogy az admin ne törölje, mert nem társkereső hirdetés a kérdésem, hanem módszertani jellegű kérdés. Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Sajnos sok jóra nem számíthatsz. Negyven felett jár annak is borzalmasan nehéz, aki nem most kezdene. Társkereső oldalak meg sokunknak csak haszontalan időtöltés, szinte nulla eredménnyel. Talán ha ismeretségi körben, ha van olyan valaki, aki szimpatikus és megvallod neki az érzéseidet, talán ő is és tovább tudsz lépni...
Mindenesetre: sok sikert!
Akinek nővel is meg, az inkább bi, de ez részletkérdés.
Ha nem tudod még, hogy aktív-passzív, arra ott az uni kifejezés, és ezzel nem zaklatnak tovább.
A fő kérdés, amit itt nem érintettél, hogy mit keresel? Párkapcsolatot, csak szexuális kielégülést? barátságot extrákkal? Egyedül vagy kapcsolatban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!