Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg /bi fiúk meddig szűzek?
Figyelt kérdés
Van itt szűz fiú aki tényleg nem volt senkivel.
Se orális, se analis szex?
2019. szept. 8. 21:33
1/8 anonim válasza:
Hogy meddig szüzek? Hát amíg el nem veszítik addig.
2/8 anonim válasza:
Nekem orális szex már volt, de anális nem és szűznek tekintem magam.
4/8 A kérdező kommentje:
#1 igen bocs rossz a megfogalmazás.
Tehát inkabb úgy kérdezem hogy kb nagy altalánosságban mikor találnak partnert vagy mikor vállaljak fel , és élnek aktiv szexuális életet...
2019. szept. 8. 21:38
5/8 A kérdező kommentje:
#2 kort is irjatok légyszi. Illetve hogy csak akkor érzitek hogy nem vagytok szűzek ha megvolt az anális szex?
2019. szept. 8. 21:41
6/8 anonim válasza:
Én még nem voltam senkivel. Még nem coming out-oltam. És addig nem is akarom senkit se az életembe.
20/F
7/8 anonim válasza:
Nagy általánosságban? Ilyen nem létezik, hatalmas a szórás. Mindenki úgy kezdi (az életét), hogy sem orálban, sem análban nem volt része, úgyhogy bizonyára itt is akadnak érintetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!