Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jövője a kapcsolatunknak, ha már ez is problémát jelent? 25/f
Pasik nem szeretik ha annyi farok járt benned
Kitágul annyira nem érez semmit se szex közben
Nem értem, hogy mit vár, 25 évesen kevés srác szűz. Talán ő még tapasztalatlan és attól fél, hogy folyton másokhoz fogod hasonlítani és nem leszel vele megelégedve.
Minden esetre én a helyedben nem vetnék véget csak emiatt a kapcsolatnak, inkább megpróbálnám felderíteni hogy mi a problémája és azután dönteni. Néhány srác egyszerűen csak önbizalomhiányos. De ha kiderül, hogy ő egy szűzmáriát néz csak igazán emberszámba, akkor hagyd a fenébe.
#1 14:45
Semmi nem tágul ki, maximum egy tapasztaltabb srác könnyebben tud ellazulni. Másrészt ha tényleg a tágasság a probléma, akkor mégis miben különbözik az ha valakiben 10 farok járt egyszer, mintha 1 farok járt volna benne 10-szer. A probléma itt sokkal inkább azzal van, hogy a legtöbben lenézik azokat akik sok emberrel dugnak.
Nem igazán értem, hogy ez neki miért zavaró. Szerintem teljesen normális, hogy 25 évesen már volt kapcsolatod s voltál mással is már.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!