Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet még jövője a kapcsolatun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még jövője a kapcsolatunknak, ha már ez is problémát jelent? 25/f

Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy sráccal, és valahogy szóba jött, úgyhogy elmondtam neki, hogy előtte már több pasival is lefeküdtem. Számára ez zavaró, de azt már nem magyarázta meg, hogy miért. Csak így már nem szívesen van velem együtt.
2019. nov. 8. 14:28
 1/8 anonim válasza:
3%

Pasik nem szeretik ha annyi farok járt benned

Kitágul annyira nem érez semmit se szex közben

2019. nov. 8. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem, hogy mit vár, 25 évesen kevés srác szűz. Talán ő még tapasztalatlan és attól fél, hogy folyton másokhoz fogod hasonlítani és nem leszel vele megelégedve.

Minden esetre én a helyedben nem vetnék véget csak emiatt a kapcsolatnak, inkább megpróbálnám felderíteni hogy mi a problémája és azután dönteni. Néhány srác egyszerűen csak önbizalomhiányos. De ha kiderül, hogy ő egy szűzmáriát néz csak igazán emberszámba, akkor hagyd a fenébe.

2019. nov. 8. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 14:45

Semmi nem tágul ki, maximum egy tapasztaltabb srác könnyebben tud ellazulni. Másrészt ha tényleg a tágasság a probléma, akkor mégis miben különbözik az ha valakiben 10 farok járt egyszer, mintha 1 farok járt volna benne 10-szer. A probléma itt sokkal inkább azzal van, hogy a legtöbben lenézik azokat akik sok emberrel dugnak.

2019. nov. 8. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát ezt mi nem tudjuk megmondani, mert nem vagyunk gondolatolvasók. Még fordulhat a kocka, mindenesetre az nem túl jó ómen ha már egy kapcsolat elején azon zsörtölődik valaki hogy a partnerének hány partnere volt előtte.
2019. nov. 8. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Ha van a srácnak egy kis esze, akkor magától rájön, hogy őszinte voltál vele és ez manapság milyen ritka. Egyébként meg nem teljesen világos, hogy miért zavarja, hogy tapasztaltabb vagy.
2019. nov. 8. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Vagy attól tart, hogy mégis csak összeszedtél valamilyen nemi úton terjedő vírust.
2019. nov. 8. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól fél, hogy megcsalod csak mert sok sráccal voltál már. Nincs különösebb oka, csak féltékeny és nem akar elveszteni, de összezavarodott az információtól. De majd rájön hogy őszinte voltál vele és mimden sima lesz
2019. nov. 9. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy ez neki miért zavaró. Szerintem teljesen normális, hogy 25 évesen már volt kapcsolatod s voltál mással is már.

23f

2019. nov. 9. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!