Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek vége lehet így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vége lehet így a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés
Aktív vagyok, a barátom passzív. Én vegyészmérnök, ő elméleti matematikus. Tegnap óta nem kiabálva, de mindenképp nagyon indulatosan beszél velem, és félek, hogy valami miatt nem szeret már. Amikor vitatkozunk, és felhozok valamilyen érvet, teljesen cafatokra szedi, és tényleg ésszerűen. Úgy érzem, mint valamiféle vihar előtti előkészítőt. Amikor kiakad, akkor elképesztő dolgokra képes. A munkahelyére egyszer bementem, mert megkért rá, és mikor megérkeztem, épp torkaszakadtából üvöltött egy kollégájával, aki szó szerin elsírta magát. De NEM AKAROK FÉLNI A PASIMTÓL. (Bocsi a nagybetűkért)
2016. júl. 5. 22:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
bármi lehet, nem biztos h veled van a baj
2016. júl. 5. 22:23
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Haha ez cuki:)

Barcsak nekem lenne ilyen partnerem:d altalaban az a szitu, hogy aki tetszik az egy buta es egy alig tud vmit a vilagrol, tok gaaz. Illetve most pont van egy osszejaros baratom, de o meg kb csak szexre akar engem ami nem gaz, de jo lenne tobbre is mert amugy egy fonyeremeny:)

2016. júl. 5. 22:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, vannak nehezebb idők. Próbáld meg a legjobbat kihozni a helyzetből. Ha szereted, ne engedd el. :)
2016. júl. 5. 22:25
 4/15 anonim válasza:
3%
Csak menstruál :)
2016. júl. 5. 22:27
 5/15 A kérdező kommentje:
Plusz mint kiderült, dugibagós, az íróasztalán ottfelejtett egy doboz cigit, ez is e jóságod ég. Szerintem beszélek vele, mert egyrészt a szíve miatt leszokott, másrészt nagyon ritkán felejt el dolgokat, újabban elég gyakran, és úgy érzem, valami bántja. Nem hinném, hogy velem kapcsolatban, mert velem csak indulatosan beszél, a kollégás sztori alapján mással lényegesen durvább. Persze lehet, hogy én bántottam meg, majd meglátjuk.
2016. júl. 5. 22:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem a kapcsolat vége. Valami biztos bántja. Beszélj vele.
2016. júl. 5. 22:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Durva, a passzívtól félni. Jó ilyet is olvasni.

Egyébként nyilván a diploma nem feltétlen korrelál az értelemmel, de én most élek azzal a feltételezéssel hogy intelligensek vagytok, és meg tudjátok beszélni. Az a legegyszerűbb megoldás. Az nem valószínű hogy már nem szeret, az nem ilyen hirtelen váltással járna.

2016. júl. 5. 22:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Mert szellemileg magasan felettem van, ez tény. És nem tőle félek, hanem attól, hogy kevés vagyok neki.
2016. júl. 5. 23:08
 9/15 A kérdező kommentje:

Meg másik dolog, hogy attól még, hogy passzív, nem az alárendeltem, pontosan ugyanannyit ér, mint én. Soha nem is hagyná, hogy bárki is kevesebbnek tartsa. Egyébként is letett már pár dolgot az asztalra ahhoz, hogy egyenlőnek tartsa magát bárki mással. Szóval abszolút nem fura félni egy passzívtól. Egyébként profin kungfuzik, szóval az erőszakosabb típusúaknak nem árt pár lépés távolságot tartani tőle. xD

Mivel nem hagyott nyugodni a gondolat, megbeszéltük. Elmondta, hogy az a gond, hogy úgy érzi, nem fog az agya úgy, ahogy kéne, nem tud normálisan dolgozni.

Bocsánatot kért, hogy csúnyán beszélt velem, és kitaláltuk, hogy ha törik, ha szakad, el fogunk menni egy hétre valahová kettesben, hogy kipihenje magát. Ha pedig utána sem javul a helyzet, felkeres egy pszichológust.

A cigaretta sorsa az lesz, hogy azt még elszívja, mert "kifizettem érte annyi pénzt". :D :D :D

Szóval könnyen lehet, hogy kap egy kis irgumburgumot az orvostól. xD

Nos, hála istennek megoldódott. A feltevésemen, hogy nem szeret, nagyot nézett. Azt mondta, idézem: "Ez most komoly?"-hatalmas mosollyal az arcán :)) <3

Azt hiszem, bepánikoltam és picit túlreagáltam, mert sosem volt ilyen. De csak félt, hogy nincs rendben vele valami. Pedig igen, csak fáradt. :)

Nagyon örülök, hogy beenged a világába. Nagyon zárkózott típus, és mégis nagyon sokat tudok róla. :)

Kis cukiságom. :D :)

Nos, köszönöm a segítséget, emberek. :D

2016. júl. 6. 00:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan édi 😍 bár eljönne az az idő amikor én is így idegeskedek valakiért:(
2016. júl. 6. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!