Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi/Meleg srácok, ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/Meleg srácok, ti mennyire vagytok "levágósak"?

Figyelt kérdés

Szerintetek a tök átlagos srácok, akik titkolják is merre vannak? Annyi átlagos srácot látok nap mint nap és olyan szinten bosszant, hogy a társkeresőn ezek a srácok sehol. Csak maguktól elszállt flegma fiúk vannak meg husik. :(

Én pl szerintem nem vok levágós bár elég vékony vagyok ami miatt kifejezetten heterósnak se mondanám, de na. Szóval érdekelne, hogy ti levágósak vagytok? Na és helyesnek tartjátok magatokat? Nagyon válogatósak vagytok? KORT IS ÍRJATOK!

2019. nov. 6. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom mi az a "levágós"
2019. nov. 6. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

28 vagyok. Vékony vagyok és szerintem nem kifejezetten levágós. Olyan stílusom van hogy sok minden belefér :D

Én szerintem nem vagyok válogatós. Nekem csak a test a fontos főleg. Ne legyen pocakja és már jó :D Aktív vagyok. Amúgy igen én se értem hol vannak az átlagos fiúk, akik nem 1-2 taliig bírják.

2019. nov. 6. 08:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a kérdés rossz.A levágós,amikor anyagilag

meg vágnak. Lehet prostira gondolsz

2019. nov. 6. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kedves kérdező “levágós” alatt azt érti, hogy látszik-e rajta hogy meleg (le lehet-e vágni róla hogy meleg). Javítsatok ki ha tévedek.

A kérdésre válaszolva, lehet hogy levágós vagyok, nem vagyok valami férfias (vékony vagyok és nem túl izmos). Az viszont biztos hogy válogatós vagyok, de főleg azért mert megtehetem (nem kell egoista fszra gondolni, úgy értem hogy megvagyok egyedül is, nem kell mindenképp párt találnom)

18/p

2019. nov. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!