Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet, hogy hazudik és nem meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy hazudik és nem meleg?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm 34 éves. Mindig nőkkel járt.A hétvégén buliztunk, és dicsértem a csaját. Mire elmondta, hogy ő nem igazán szereti, meg annyira senkit sem szeretett. Azt is elárulta, hogy az első szexuális élménye után is melegnek gondolta magát, amikor lánnyal volt. Pedig szép barátnője volt. Igaz, hogy cserélgette a nőket, azért úgy gondolom, hogy nem lehet ő meleg. Nyugtattam is, hogy tuti nem az mert ha az lenne nem bírná, úgyis fiúkkal lenne. Ezt azért mondtam neki mert a szüleire,testvéreire fogta a témát, hogy kitudódhatna, de úgy gondolom, hogy egy meleget ez nem érdekelne. Fogalmam sincs miért mondta el ezt nekem. Vagy csak szívat ezzel?
2019. nov. 4. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
lehet h szivat, lehet, hogy meleg, de akar aszexualis is lehet. de miert erdekel teged ez annyira?
2019. nov. 4. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Valamiért csak elmondta nekem, talán tanácsot vagy segítséget vár tőlem.
2019. nov. 4. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Van aki sosem kepes feldolgozni ezt es cikinek tartja. Siman lehet meleg, mindenesetre valahol szanni valo, hogy mkinek hazudik es ennyire nem fontos neki a sajat boldogsaga.
2019. nov. 4. 17:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Valahogy megértem ha hazudik a nőknek. Egy falusi fiú, hogy vállalja ezt fel? Nem mindenkinek fogadja el a környezete. Ha elmondaná a szüleinek, vagy az ismerőseinek nem fogadnák el. Belekényszerül a hazugságba mert mi vidéken élünk, egy fejletlen közegben. És megértem ha egyedül nem vállalja, mert lehet úgysem lenne jobb neki. Albérletben, haza nem mehetne többet, és vagy lenne társa vagy nem. És még Pesten is félnie kellene hogy munkahelyen esetleg ki ne derüljön. Nem egyszerű az biztos.
2019. nov. 4. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem meleg, inkább biszex, aki érzelmileg, testileg a férfiak felé vonzódik, de képes nőkkel is együtt lenni. Valószínűleg azért mondta el mert egyfajta coming out-ra készül. Kérdezd meg tőle miért árulta el a titkát.
2019. nov. 4. 18:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta nekem, hogy a férfiak iránt másfajta szerelmet érez, erősebbet. Testileg meg ha simogatna egy helyes srácot attól is boldog lenne, meg ha fiúval csókolózna. De tud nővel szexelni, csak szerelmet meg olyan testi vágyat nem érez. Akkor lehet nem hazudott. Nem tudom mit javasoljak neki? Lehet, hogyha lenne egy fiú szeretője megnyugodna, és házasságban előbb-utóbb a heterók is félrelépnek.
2019. nov. 4. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
El is lehet koltozni, de lehet titokban is csinalni. Szted melegek csak a varosban elnek? Mindent meg lehet oldani, diszkreten is, nem azt mondom, hogy setaljon pasival kezenfogva a falunapon..
2019. nov. 4. 19:22
 8/9 anonim ***** válasza:
88%
Bpen ahol meg dolgoztam irodaban mindenhol volt nem egy meleg. Senkit sem erdekel.
2019. nov. 4. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Falun minden kiderül ezek az emberek rendesen nyomoznak hányinger amit csinálnak. Egy falusi úgyis lebukik egyszer.
2019. nov. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!