Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés! Nagy bűn ha vki hazudik a korát illetően?
az. egy 20 éves ha bejössz neki összejön veled 27 vagy 35 évesen is
2013. dec. 4. 11:17
ha kiskorú vagy és kiadod magadat nagykorúnak akkor gáz, mert az illik tudnia a másiknak, még akkor is ha beleegyezel a dolgokba. Ha 20 helyett 25-öt mondasz, senkit nem érdekel.
2013. dec. 4. 11:21
3/15 A kérdező kommentje:
14 év felett bárkivel szexelhet, ha meg 14 év alatti vki azt még a vak is látja szerintem.
Amúgy csak azért "hazudnék" mert látom, hogy sokan emiatt kizárnak embereket, közben meg ha megismernék a személyt és nem tudnák a korát, akkor máshogy gondolkoznának róla.
ha valaki fiatalabbat keres, akkor hiába hazudsz, legfeljebb határeset leszel neki úgy is.
Inkább keress olyat, aki a korosztályodat keresi, akad bőven.
2013. dec. 4. 11:33
Szeritnem nem gáz. Nem egy jó pont, de én is megtettem és ha vki igazán megismer nem fog ezért utálni:) Főleg ha megérti az okát. Persze ettől ez még nem helyes, de nem is egetverően nagy bűn.
2013. dec. 4. 11:34
Egyébként pont az a baj, hogy az ismerkedésnél az emberek nem hajlandóak rugalmasak lenni, ebből eredően van a sok sértegetés, beszólás, stb. Érdemes megnézni milyen flegmán írnak sokan már az adatlapon is. Persze lehet ez IQ kérdése is. A lényeg, hogy ha passzoltok nem lesz gond. Ha nem passzoltok akármit írhatsz gond lesz:D
2013. dec. 4. 11:36
Sajnos ezen nem lehet változtatni. Ha belegondolok nekem is mondjuk egy 35 éves idősnek tűnik, pedig ismerek nagyon jól kinéző 35 évest, de vhogy szerintem ez a génjeinkben van h a fiatalabbak izgatnak:( Én nem tudom amúgy mit reagálnék. MOndjuk én aktív vagyok és szerintem ott a kor talán inkább előny. Mármint szerintem jobban belefér. Lehet persze, hogy tévedek. Amúgy az ismerkedés enélkül is nehéz:( Mindenki írja, hogy normálisat keres, aztán pont olyan paraszt tud lenni, mint akiket kritizál. Főleg ha mondjuk úgy látja h már nincs tétje, mert pl látta a képed és nem jössz be neki, azaz már nem érdekli mit fogsz gondolni, mert nem akar tőled semmit. Persze ilyenkor kell örülni, hogy ez nem akkor derült ki mikor már vele voltál mondjuk 1 hónapot és tud rólad sok intim dolgot, hisz ki tudja hogy azzal hogyan élne vissza. :(
2013. dec. 4. 11:40
tudom, hogy 14 felett szabad, azért írtam, "ha beleegyezel a dologba".
De én mint elég régóta nagykorú, nem akarnék egy 18 alattival kavarni, nem azért, mert nem elég érett, vagy nem néz ki felnőttnek, hanem mert több baj van egy kiskorúval mint gondolnád. És tuti kiírnám, hogy 18+ és ha kiderülne nekem, hogy 16, akkor hazaküldeném. Annyira már nem vagyok kanos kisgyerek, hogy ne tudjak ellenállni a szexnek.
Ha meg mondjuk a szülők megtudják és teszem azt, feljelentenek, mert a kisbabájukkal a bácsi milyen rossz dolgot csinált... Hát a büdös életben nem lennék abban a szituációban. Főleg ha a szülők a meleg dolgot nem fogadják el, és azt hiszik az idős vette rá az ártatlan fiúkat.
2013. dec. 4. 11:51
9/15 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom ti, hogy érzitek magatokat, de én pl nagyon szeretnék vkit megölelni, szeretgetni, stb. Nem mondom, hogy kifejezetten kapcsolatot, de egy barátot akivel lehetnék nagyon szeretnék.
mennyi idős vagy kérdez? :D
2013. dec. 4. 15:09
Kapcsolódó kérdések: