Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg kérdés! Nagy bűn ha vki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Nagy bűn ha vki hazudik a korát illetően?

Figyelt kérdés
Csak mert látom h pl a 20, 25, 30, 35, stb mind egy-egy határ az ismerkedésnél. Tehát egy 21 éves sok egy 17-nek. Egy 27 éves egy 20 évesnek. Pedig szerintem a külső nem feltétlen egyezik azzal, amit elképzelünk róla. Én se nézek ki a koromnak megfelelően, de van olyan ismerősöm aki fiatalabb nálam és simán idősebbnek mondanám. Szóval gáz ha kicsit lódítok?

2013. dec. 4. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"ő"
2013. dec. 4. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne sajátítsátok ki ezt a kérdést is a melegeknek!

Akár meleg, akár hetero, azért nem illendő egy kapcsolatot hazugságokra építeni. Mutatsz magadról egy képet, megmondod, hány éves vagy, és tiszta sor. Nem kell hazudozni, mint egy politikus.

Ja, hogy 55 évesen nem buknak rád a kistinik?

2013. dec. 4. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy 16 éves fiúval lefeküdni önmagában nem büntetendő cselekmény, még akkor sem, ha a szülők feljelentenek. Ez csak kiegészítés.
2013. dec. 4. 17:14
 14/15 A kérdező kommentje:

A szülő feljelenthet, akkor se bűncselekmény, sőt szerintem a rendőrök fel se veszik, hiszen nincs meg a bűncselekmény, amiért feljelentene!

Amúgy 24 vok.

2013. dec. 4. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki hány éves, az nem elegendő információ.

Ja és az évről évre változik!:D

A testi adottságok lényegesebbek.

2013. dec. 4. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!