Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik egy meleg szaunában? Hogy néz ki?
Ugy tudom csak ffiak lephetnek be.
Torolkozobe csavart felmeztelen ffiak jarnak fel-ala mint a robot a masikat vizslatva, kinek ki jon be. Es ha siker akkor mar zarkoznak is be egy kabinba es indulhat a szex. Nekem ffikent sem jott be ez a szemelytelenseg.
A leg fontosabb,hogy jó kis bakteriális fertőzést
kaphatsz.Pl gombák meleg ágya.De menj nyugodtan.
Sok szép kövér disznó van akikröl csöpög a hály.
Egyszer voltam.Annyi elég is volt.
"A leg fontosabb,hogy jó kis bakteriális fertőzést kaphatsz."
Én ott sosem kaptam el eddig semmit.
Nem megyek meztelenül a gőzbe és nem hagyom senkinek hogy megfogja a f.am, többet meg pláne nem. A szaunában 70 fokon nem igazán maradnak meg a baktériumok, a jacuzzy teljesen fertőtlenített.
Az, hogy van egy hely és történnek dolgok nem azt jelenti mindenkinek be kell szállni, a te döntésed hogy miben veszel részt. Ha hagyod hogy bárki fogdosson, meg meztelenül, (sokan papucs nélkül) lófrálsz a gőzben akkor ne csodálkozz ha elkapsz egy gombát/trippert.
Lehet szex mentesen is ismerkedni ott, vagy csak több óra beszélgetés után vonultok el egy kabinba. Semmivel sem veszélytelenebb mint kint találkozol valakivel és felmész a lakására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!