Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családom és a barátaim folyton azzal nyúznak, hogy mikor lesz már barátnőm. Mit csináljak?
Volt barátnőm, de rájöttem, hogy nem tudok hetero lenni. Fél éve szingli vagyok és már mindenki kérdezgeti, hogy "Van már barátnőd? "Miért nincs?" és már elegem van. Pár barátom csajt is akarnak már nekem szerezni.
De nekem nem kell csaj. Coming outra még nem állok készen.
Szóval a kérdés adott.

Ha még nem állsz készen, de a csesztetésből is elég. Akkor
- mond hogy találkozgatsz egy lánnyal
- mond, hog megismertél vkit a neten
- keres egy hasonló cipőben járó leszbikus lányt, s így megoldhatjátok, mindkettőtöket békénhagyjanak

- mond hogy találkozgatsz egy lánnyal
Akkor mindent tudni akarnának és ugyan úgy kérdezgetnének.
- mond, hog megismertél vkit a neten
Szintén.
- keres egy hasonló cipőben járó leszbikus lányt, s így megoldhatjátok, mindkettőtöket békénhagyjanak
Itt vidéken nem hiszem, hogy ez túl egyszerű. Illetve akkor meg jönnének a családtól a hívd el vacsorára jellegű dolgok, barátoktól meg a "mutasd ve nekünk" és a "hol tartotok" kérdések...
Mondd meg nekik, hogy nem esik jól, hogy folyton ezt kerdezgetik.
Ideiglenes megoldásnak jónak tűnik.
Mondd azt hogy most nem keresel komoly kapcsolatot.
"Mi van veled? Akkor mit? Nem hiányzik a szex? " Elég kotnyeles barátaim vannak.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

Ismerős helyzet.
Mond, hogy aszexuális vagy, esetleg jelenleg nem akarsz párkapcsolatot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!