Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiutált a családom, és az eddigi "barátaim" nem tudom, mit tegyek, pusztán a nemi identitásom miatt. Mit lehet ilyenkor tenni, nehéz a döntés ilyenkor?
Most nem azért, de ha emiatt megutáltak a barátaid, akkor nem is voltak barátok. Amikor a barátnőm elmondta, hogy leszbikus, vállat vontam, mert nem az érdekel melyik nemet szereti. A szüleidnek pedig gratulálok. Remélem büszkék magukra amiért ekkora idióták. Nincs gyerekem, de ha lesz, és esetleg meleg vagy leszbikus lesz, akkor sok boldogságot fogok neki kívánni, és remélem olyan társat talál maga mellé, aki boldoggá teszi őt, és ő is a párját.
Tanácsot adni nem tudok, mit tehetnél ez ügyben. Vagyis de. Keress munkát és teremtsd meg a saját életedet. Ha meg nem dobtak ki a házból, akkor szintén keress munkát, hogy mihamarabb elköltözhess onnan. Aztán vagy megszokják, vagy nem.
Mindenesetre egyet ne felejts el. Ugyanannyit érsz mint mások, nem vagy kevesebb! Á, és sok sikert a szerelemben! :)
Amit már egy előttem válaszoló is írt, ha nagykorú vagy, akkor költözz el, és lehetőség szerint függessz fel velük minden kapcsolatot. Elhiszem, hogy nem könnyű dolog, de ha tovább próbálkozol őket megbékéltetni, és nem hajlandók elfogadni, hogy meleg vagy, akkor sajnos nincs más út.
Ha viszont kiskorú vagy, akkor próbálj meg olyan emberektől tanácsot kérni (gondolok itt rokonokra, akik nem olyan vallásosak, vagy akár tanárokra vagy olyan felnőttekre, akikben megbízol), hogy mit tegyél.
Sosem értettem, hogy miért baj az, ha valaki meleg, ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, sőt, sok esetben elfogadóbbak, mint a heterók. Engem, ha lenne gyerekem, egyáltalán nem zavarna, ha a saját neméhez vonzódna, hiszen ha emiatt haragudnék rá, semmi jogom nem lenne a szülőjének hívni magamat.
Kitartást, remélem megoldódik a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!