Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg sokkal több passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokkal több passzív vany mint aktív?

Figyelt kérdés
Én így vettem észre, és általában a passzívok sokkal jobban is néznek ki
2019. okt. 22. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,de ha korombelit keresek,akkor eltűnnek.20/F
2019. okt. 22. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már nagyon jól kinéző aktívval is. Amúgy én nem vettem észre hogy kevesebb aktív van.
2019. okt. 22. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is több a passzív, viszont én azt látom, hogy az aktívak néznek ki jobban :D nekem, akik tetszenek ,azok nagy része aktív (10-ből kb 7).
2019. okt. 22. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is több az passzív sajnos, legalábbis a társkeresőn biztos.
2019. okt. 22. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos jóval több a passzív! Rohadt nehéz aktív srácot találni
2019. okt. 22. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Ma már szinte az összes fiú passzív meleg, kíváncsi hetero, látens meleg meg a Jóisten tudja miféle.
2019. okt. 22. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagyok, de ha ennyi a passzív, akkor miért gyáva, kamus, ápolatlan, vagy pénzért hízelgő embereket találok csak ?

Illetve nem találok, hanem belém botlanak és próbálkoznak.De normális, ápolt,szavahihető persze nincs, vagy már párja van, vagy lapít valahol.

Sem elhanyagolt, sem ápolatlan, sem egybites nem vagyok, mégsem találom az értelmes embert. Igaz, nem lyukat keresek, hanem úgy az egész embert...

49 F

2019. okt. 23. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:
87%
Passzivkent sztem is passzivbol van tobb. Nekem az aktivok jonnek be jobban nyilvan. 26f
2019. okt. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!