Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz 20 évesen szűznek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz 20 évesen szűznek lenni?

Figyelt kérdés

Nem azért, mert bottal se nyúlna hozzám senki, csak párkapcsolatban szeretném éa eddig erre nem volt megfelelő jelentkező...

Passzívként ez hátrány ismerkedéskor?

2019. okt. 21. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Inkább folyadék.
2019. okt. 21. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudd, hogy legalább nem vagy egyedül :)))

És én is CSAK párkapcsolatban próbálnám ki... Denem a szex az elsődleges dolog.

20/F

2019. okt. 22. 06:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz 20 évesen szűznek lenni. Én például 25 évesen veszítettem el a szűzességemet... :D-
2019. okt. 22. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Cumi se .Se 69.Akkor csak kivered,gondolom.A pár kacsolatot felejsd el.Amig nem szexelt veled,a leendöd

addig nem lehetsz biztos,hogy veled marad.Azér ez fura

Hol nöttél fel? A mai kölkök,már 13-évesen nem szüzek.

Vagy be is álhatnál szerzetesnek.Éld az életet amig lehet

Nem tudod mit veszítesz ezzel a nagy önmegtartoztatással

2019. okt. 22. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz,sőt. Az emberi oldalt is nézed, nyilvánvaló.

És ez sokkal jobb, mintha odadobnád magad egy vén majomnak,aki dicsekszik azzal, hogy hány fiút avatott fel.

Utólag legalább nem kell undorral visszagondolnod, hogy hogyan veszítetted el.

2019. okt. 22. 14:28
 6/7 Thillmin ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de elég buta kérdést tettél fel! Számos oka és értékelése lehet annak, a ha valaki idősebb korában is szűz. Ezek közül néhány, a teljesség igénye nélkül:

1, Azért vagy szűz, mert peched van a párkeresésben. Ebben semmi ciki nincs.

2, Azért vagy szűz, mert nem teszel eleget azért, hogy megtaláld a párod. Mondjuk nem kezdeményezel, csak várod a sült galambot... Na, ez gáz.

3, Keresel párt, de rosszul csinálod. Ez lehet gáz, de függ attól, hogy mi áll a háttérben.

4, Bár külcsíny tekintetében nem feltétlenül állsz rosszul, mégsem vagy vonzó valami személyiségbeli, viselkedési hiányosságod miatt. Ez igazából mindenkire igaz kisebb-nagyobb mértékben. Erre az a helyes válasz, hogy nem a jövendőbelid felé támasztasz elvárásokat, hanem azon dolgozol, hogy te válj olyanná, akit könnyű szeretni.

5, Azért vagy szűz, mert, bár lenne kivel, és talán kedved is lenne hozzá, de nem látod alkalmasnak a partnered személyét vagy a vele való kapcsolatodat elég mélynek ahhoz, hogy lefeküdj vele. Ha ez a helyzet, akkor az azt jelenti, hogy van benned önfegyelem és bölcsesség. Ez nyílván pont, hogy nem ciki, sőt...!

6, Azért vagy szűz, mert Kisszüttyőmáriáspusztán élsz, és te vagy az egyetlen meleg a faluba'... Nem a te hibád.

Soroljam még?

2019. okt. 22. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok, szűz.

Egész életemben 3 szexuális aktusom volt, abból egy nagyon csúnyán végződött.

Több, mint két éve nem voltam senkivel.

Szóval nem, nem gáz.

2019. okt. 27. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!