Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/bi srácok ti csúnyának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/bi srácok ti csúnyának tartjátok magatokat?

Figyelt kérdés
Én pl igen. Bár ennek ellenére voltak jó pasik az életemben eddig.
2019. okt. 20. 09:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagosnak tartom magam, de akikkel taliztan, mind oda voltak értem.
2019. okt. 20. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos vagyok,de nagyon jó és érzéki kisugárzással, ezt mondta mindenki.

Viszont ennek ellenére a szépfiúkat egyáltalán nem kedvelem.Inkább a szemuveges,szerény srácokat.

49 F

2019. okt. 20. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem merem tükörbe nézni, mert aztán seperhetem össze a darabokat, s még 7 év balszerencse is a nyakamon lesz :P

Viccet félretéve: mivel ajakhasadékkal születtem és az orrom is ferde volt, ezért naaagyon csúnának tartottam magam (volt, hogy egy pár korlátolt tuskó kinevetett az utcán). Aztán két éve volt egy plasztikai műtétem. Az sokat segített az önértékelésemben. Persze most se tökéletes az orrom, viszont már jóval közelebb áll az átlagoshoz és magabiztosabban járkalok az utcán is. Nincs bennem az a félelem, hogy most jaj, vajon megint mennyire néznek majd meg?!

Bár világszépe most se vagyok, viszont szerintem ha az orromtól elvonatkoztatok, még akár, kicsit jókéűnek is mondhatom magam. Persze a kedvemtől is függ, hogy mit látok viszont a tükörben.

20/F

2019. okt. 20. 23:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagos vagyok,viszont iszonyúan szőrös mindenhol, a teljes testem,ami nagyon csúnyává tesz.F.
2019. okt. 21. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen:D
2019. okt. 21. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!