Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek: száj- és testhigiénia terén kifogástalannak tartjátok magatokat?
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 01:07
1/4 anonim válasza:
Nem sajnos. Fogaim nem éppen vannak kifogástalan állapotban. 21/f
2/4 anonim válasza:
Nem tartom magam annak de törekszem rá. Szerintem ez a legfontosabb, mert aki annak tartja magát az nem biztos, hogy elég kritikus önmagával. És mindig jobb, ha te látsz magadban kivetnivalót mint ha a környezeted.
3/4 anonim válasza:
Rettenetes állapotban vannak a fogaim, de ez genetika, nem tehetek róla, a szüleim már alig negyven után protézist kaptak. Nem szeretnék az ő sorsukra jutni, ma már azért fejlettebb a konzerváló fogászat, még a legreménytelenebb, legrosszabb állapotú fogakat is meg tudják tartani. Naponta legalább nyolcszor mosok fogat, édesség után azonnal megmosom a fogaimat. Erre nemrég figyelmeztetett egy fogorvos: csokievés után rögtön fogat kell mosni, különben jönnek a gondok. Ugyanő mondta, hogy nem az én hibám, de szövethiányosak a fogaim, nem szuvasok, csak nincs bennük elég anyag. Olyan, mintha lyukasok lennének, de az nem lyuk, csak szövethiány. Na ezzel nem tudok mit csinálni.
4/4 anonim válasza:
Genetikai okokból a fogaim nekem sem tökéletesek, de nyáron rászántam magam és megcsináltattam, egy nagyon ügyes fogorvos épített a meglévőkre szép fogakat.Tudom, fiatal vagyok hozzá, de inkább legyen fiatalon szép épített, mint hogy csúnya legyen.
testhigiénia... nos elég izzadós vagyok, igyekszem odafigyelni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!