Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi srácok ti csúnyának tartjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Én pl igen. Bár ennek ellenére voltak jó pasik az életemben eddig.2019. okt. 20. 09:40
1/15 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok kérlek!
2019. okt. 20. 09:41
2/15 anonim válasza:
Nem,akinek nem jövök be az be kaphatja 😁nem érdekel más véleménye én jól érzem magam így
3/15 anonim válasza:
Igen. És mindig van( és gondolom lesz is) olyan dolog ami miatt ez az érzés megmarad bennem.
Nekem EGY jó pasi volt az életembe, az se tartott sokáig(amúgy se lett volna semmi komoly belőle. Ő nagyon jól nézett ki, én nem)
21f
4/15 anonim válasza:
Én magamnak alapvetően nem tetszem, bár ez talán azért van, mert naggggyon nem vagyok a magam zsánere.
Magas, szőke, kékszemű, vèkony srác vagyok, errefel bejönnek a sötét hajú izmos srácok 😂
5/15 anonim válasza:
Még tükerbe se merek nézni.Hála istennek,nem a pofám
nézik,hanem a....
7/15 anonim válasza:
Hát szeplős,barnás szőke hajú,barna szemű, vékony srác vagyok :P és 17 vagyok
9/15 anonim válasza:
Szerintem én nem vagyok csúnya, sőt jóképű, csak sajnos kissé túlsúlyos amin próbálok javítani már
23f
10/15 anonim válasza:
Én vékony vagyok és nem gondolom magam se szépnek se rondának. Érdekes vagyok :D De sokan mondanak nemet de pont úgy van aki meg igent. Nem tudom eldönteni :D De míg fiatal az ember amúgy is könnyű... Én most 29 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!