Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek serdülőkori élmények hatással lehettek arra, hogy meleg lettem, de legalább is bi?

Nem vitatom, hogy van szerepe, de szerintem akiben nincs meg alapból a hajlam arra nincs hatással az ilyen élmény sem. Ezt arra alapozom, hogy engem kamasz koromig nagyon sok "heteró élmény" ért. Oviban még feleségül is akartam venni egy lányt de a nemi éréskor egyértelműen csak homo érzések jöttek elő minden látható katalizátor hatás nélkül.
Illetve egy szintén meleg barátom mesélte, hogy ő a legjobb barátjával együtt matyizott kiskorában. Ez rá nagy hatással volt a másik srác viszont full heteró maradt. Felesége és gyermekei vannak.
Nem lehet, hogy ezek nélkül a "serdülőkori élmények" nélkül is melegek lettetek volna?
(persze ez csak elmélet, hiszen ahhoz, hogy biztosan tudni lehessen vissza kéne menni az időben kiiktatni az eseményeket és megnézni mi lesz :) )

Szerintem érhetnek bárkit bármilyen ingerek, ha nincs meg benne a hajlam, akkor nem alakul ki vonzalom szinten. Történik valami élmény, ami ingert hoz létre; ahogy megszűnik az ingert kiváltó tényező, ha nincs irányultság, nincs változás (és aki hetero volt, hetero marad).
Akiben benne van a homoszexualitás iránti nyitottság, csakis ott kérdéses, hogy van e valami esemény ami kiváltja az illetőben az ingert és elkezd a saját neme iránt érdeklődni.

Nem,ez már a születésed előtt eldőlt .
Minden férfiban van homoszexualitás ,aztán a serdülő korban el dől ,merre is hajlik a fiú .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!