Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek serdülőkori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek serdülőkori élmények hatással lehettek arra, hogy meleg lettem, de legalább is bi?

Figyelt kérdés

2019. okt. 17. 18:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Az itt leírtakkal ellentétben nekem semmi gyermekkori/serdülőkori "élményem" nem volt. Egyáltalán semmi. Mégis meleg lettem.
2019. okt. 18. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Előttem szóló! Nem egyedüli ok a fiatalkori élmény... Viszont szerintem is lehet szerepe...
2019. okt. 18. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vitatom, hogy van szerepe, de szerintem akiben nincs meg alapból a hajlam arra nincs hatással az ilyen élmény sem. Ezt arra alapozom, hogy engem kamasz koromig nagyon sok "heteró élmény" ért. Oviban még feleségül is akartam venni egy lányt de a nemi éréskor egyértelműen csak homo érzések jöttek elő minden látható katalizátor hatás nélkül.

Illetve egy szintén meleg barátom mesélte, hogy ő a legjobb barátjával együtt matyizott kiskorában. Ez rá nagy hatással volt a másik srác viszont full heteró maradt. Felesége és gyermekei vannak.

Nem lehet, hogy ezek nélkül a "serdülőkori élmények" nélkül is melegek lettetek volna?

(persze ez csak elmélet, hiszen ahhoz, hogy biztosan tudni lehessen vissza kéne menni az időben kiiktatni az eseményeket és megnézni mi lesz :) )

2019. okt. 18. 10:34
 14/16 anonim válasza:
100%
Igen van! Szerintem biztos!
2019. okt. 18. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érhetnek bárkit bármilyen ingerek, ha nincs meg benne a hajlam, akkor nem alakul ki vonzalom szinten. Történik valami élmény, ami ingert hoz létre; ahogy megszűnik az ingert kiváltó tényező, ha nincs irányultság, nincs változás (és aki hetero volt, hetero marad).

Akiben benne van a homoszexualitás iránti nyitottság, csakis ott kérdéses, hogy van e valami esemény ami kiváltja az illetőben az ingert és elkezd a saját neme iránt érdeklődni.

2019. okt. 18. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem,ez már a születésed előtt eldőlt .

Minden férfiban van homoszexualitás ,aztán a serdülő korban el dől ,merre is hajlik a fiú .

2019. okt. 19. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!