Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti aktívként hagyjátok hogy a popsitokhoz érjen a passzív?
Figyelt kérdés
Akár orál közben, akár amúgy?
Én sosem hagyom és nem szeretem. Nyalni sem hagyom magam.
Ez nagyon elvetemült így?
2019. okt. 17. 15:34
2/9 anonim válasza:
Azt én sem szeretem, ha nyalják. Meg nyilván benyúlni sem fog, ezt nem kell magyarázni, gondolom. De azért hozzáérhet a fenekemhez, simogathatja kívülről. Azzal nem tudom, mi a baj. Persze ha neked nem jön be, akkor nem kell erőltetni.
3/9 anonim válasza:
én élvezem ha nyalnak és én is nyalok aktívként .
4/9 anonim válasza:
Uni aktív bi vagyok.Mindent lehet,csak meg dugni nem
Mi bajod lesz?Attól hogy hozzád ér még nem dug meg.
Igen,nagyon elvetemült így.
5/9 anonim válasza:
Én sem szeretem ha a fenekemet matatják
6/9 anonim válasza:
Igazából nem zavar - ha meg nem tetszik amerre halad úgyis szólok.
7/9 anonim válasza:
Én szívesen engedem sőt meg is dughat
8/9 anonim válasza:
En szeretem a nyalnak,de csak ennyi.Legjobban akkor indulok be aktivkent,amikor egy szep tiszta,ferfias popsit kinyalok dugas elott,arra nagyon bevadulok.Sajnos ritkan adodik meg az ilyen,nehez talalni olyan passivet akit hevesen kinylok dugas elott.
9/9 anonim válasza:
Én pl. szeretem, ha hozzáér, simogatja, nyalja. Felizgat.
Mindent szabad, csak megdugni nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!