Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek serdülőkori élmények hatással lehettek arra, hogy meleg lettem, de legalább is bi?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 18:00
1/16 anonim 

válasza:

Én úgy gondolom, hogy igen. Nálam is valszeg közrejátszottak ilyen dolgok abban, hogy a fiúk bejövősek.
2/16 anonim 

válasza:

Serdülőkorban már megtörtént a szexuális bevésődés folyamata, így én azt mondanám, hogy nem.
Annyiban lehet igen a válasz, hogy ha azok a hatások nem történnek meg, talán sosem fedezed fel, hogy a férfiakhoz (is) vonzódsz, ha társadalmi nyomás hatására eltemetted az érzéseket magadban akár tudat alatt.
3/16 anonim 

válasza:

Tuti fisz, hogy így van! Engem zaklattak napi szinten és meg is lett az eredménye.
5/16 A kérdező kommentje:
Kizárólag privátban, ha akarod?
2019. okt. 17. 18:33
6/16 anonim 

válasza:

Miert milyen elmenyeid voltak kerdezo?
7/16 anonim 

válasza:

Én már 8 évesen tudtam hogy a fiukhoz vonzódom. Mindig csodálattal bámultam a nálam nagyobb fiúkat
8/16 anonim 

válasza:

Nekem annyira korán nem volt nyilvánvaló. Kb vagy 10 körül lehettem, amikor elkezdtem figyuzni a nagyobb srácokat 1-2 "kellemetlenség" miatt.
9/16 anonim 

válasza:

Igen a serdülőkori (főleg a korai) hatások is közrejátszanak az ember szexuális fejlődésében, de nem kizárólagos okok.
10/16 anonim 

válasza:

Szinte biztos.
Nekem is elég korán voltak élményeim és azóta kb úgy néz ki a helyzet, hogy alapjáraton nem érdekelnek a férfiak, de azt a szituációt szeretem újra élni.
Valszeg nálam is annak köszönhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!