Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert erőltetik a sorozatokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert erőltetik a sorozatokban illetve filmekben a homoszexualitást?

Figyelt kérdés
Minden filmben van egy vagy kettő néha több karakter akik melegek és miért kell minden filmben szinte egy olyan karakter? Lányoknál annyira nem is zavar de fiúknál amikor ott nyalakodnak az már igen. Na de térjünk vissza a kérdésre miért erőltetik ezt mindenkire mert vannak akik nem kíváncsiak rá pl én....

2019. okt. 14. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

Mert most ez a divat, ezt kell erőltetni.

Én alapból nem is nézek filmeket. Ha a szexualitást erőltetik, azt se szeretem, azt pedig szinte minden filmben lehet látni.

2019. okt. 14. 20:58
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Mindenhol erőltetik, nem csak a filmekben. Ez ma már kötelező.
2019. okt. 14. 21:13
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

Azért, amiért Karácsony Gergely félék polgármesterek lehetnek.

Nézd csak meg a németeket, a VH óta hogy átmosták a fejüket. Gyakorlatilag már azért is bocsánatot kérnek, ha egy zsidót lelő egy szír bevándorló.

Az USA-nak az az érdeke, hogy identitását veszítse minden állam, ezáltal növelni tudják felettük a befolyást. A káosz, népcsoportokkal játszás (lásd kurdok) elemi érdekük, hogy a gazdaságukat és a befolyásukat növelni tudják.

2019. okt. 14. 21:40
 14/16 everlight ***** válasza:
7%
Nézz magyar sorozatokat,ha utálod a melegeket!Azokban a szar sorozatokban nincsenek melegek! Jóban rosszban,Barátok közt stb
2019. okt. 14. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Én pedig a heterokra nem vagyok kíváncsi, 'oszt mégis telenyomják velük a filmeket és sorozatokat. Ha nem tetszik, akkor ne nézd. Senki sem kötelez rá.

14. A Barátok köztben vannak melegek. És az újabb magyar sorozatokban is.

2019. okt. 15. 00:59
 16/16 anonim ***** válasza:
89%
Elvileg a népesség kb 5%-át teszik ki a melegek. Tehát ha egy sorozatban ha van mondjuk 20 szereplő, akkor bőven reális, hogy egyikük meleg. Téged zavar, mert a való életben nem vagy hozzászokva a melegekhez, ugyanis legtöbbjük rejtőzködik. A sorozatokban is sokszor rejtőzködnek egyébként, de ott nyilván előled, mint néző elől nem fogják elrejteni a történéseket.
2019. okt. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!