Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Részeg voltam és visszaélt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részeg voltam és visszaélt a helyzettel. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy srác a haveri körömben akivel konkrétan utáljuk egymást. Olyan idegesítő.. folyton beszól, ha csak meglát...

Tegnap este ittunk egy kicsit a haverokkal és mivel én elég keveset szoktam inni egy kevéstől is elég részeg tudok lenni..

Na de térjünk a lényegre

Lefeküdtünk. Azzal a sráccal akivel utáljuk egymást. El sem tudtam hinni. Először teljesen nem is emlékeztem, hogy mi történt, de aztán beugrott..

Egyértelmű, hogy csak azért csinálta, hogy utána ezzel is cse*tessen...

Én ezt nem akartam és most.. fogalmam sincs, hogy mit csináljak...

2019. okt. 10. 14:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanulság: Ne legyünk részegek.
2019. okt. 10. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha igaz, akkor ez nemis erőszak.
2019. okt. 10. 15:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mármint nemi, az autocorrect kijavított.
2019. okt. 10. 15:10
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha akkor nem közölte, hogy nem szeretné, akkor nem erőszak.
2019. okt. 10. 15:22
 5/14 StevenUp ***** válasza:
86%

Szépet álmodtál...

"haveri körben... Utáljuk egymást"

Kezdjük ott hogy ha én utálok valakit akkor azzal nem közös a haveri kör

Másodszor :

Ha én utálok valakit aki mellettem részeg akkor nem az az első gondolatom (legyen az fiú vagy lány) hogy megdugjam és utána cseszegesssem ezzel...

Harmadszor :

"Egyértelmű, hogy csak azért csinálta, hogy utána ezzel is cse*tessen..."

Egy srác szerinted majd azzal fog csesztetni egy másik srácot nyíltan hogy "háhá megdugtalak"

Ez még heterok között is ritka eset lenne ha utálják egymást nem hogy melegek között...

Több ponton is sántít a sztori...

De ismétlem DE...

Ha TÉNYLEG tételezzük fel, hogy így történt vagy egyáltalán meg történt akkor ez szimpla nemi erőszak, van erre szakosodott vizsgálat és ha feljelentés megtörténik és bebizonyosodik a nemi erőszak akkor évekre börtönbe kerül...

De erre kicsi az esély... Mármint arra hogy a történet igaz

2019. okt. 10. 15:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha emlékszel arra, hogy lefeküdtetek, arra is emlékezhetsz, hogy mi történt... Nehezen bizonyítható az erőszak... Szerintem.
2019. okt. 10. 15:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valahol te is akartad, csak utólag megbántad?
2019. okt. 10. 16:15
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

Ez bizony erőszak.De biztos tudod hogy meg történt?

Ha igen rendörség,de ez nem jó ötlet ,nagyon meg hurcolnak,és sajna sokan me usszák,a nőke ugy kezelik

Mint ha hibásak lettek volna.Némelyik őrsön mint prostikat. Az van ,hogy nem tudom milyen kondiban vagy

De én feketére pofoznám.a szemét trógert.Ha nem megy biztos van egy erős igaz barátod,aki ezt megtenné

érted.Tuti nem uszná meg kétszer háromszor tökön rugni

Hogy egy hónapig borogassa.Tudom ez brutál hanzik.

De csakm így tanúlnak ezek a mocskok

2019. okt. 10. 16:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy az értelmes válaszolókat pontozzák le. A kérdés az, hogy mit csináljon. Hiába pontozzátok le az előttem szólókat, vagy akár engem is nullára, a magyar törvények szerint ez szexuális erőszak (ez a hivatalos neve). Aki nem beszámítható emberrel (ittas, kábszit fogyasztott) létesít szexuális kapcsolatot, a törvény szerint szexuális erőszakot követ el. Tudom, hogy vicces lesz, de elvileg ha két ittas ember szexel, egymáson követnek el szexuális erőszakot.

Ha nem hiszitek el, olvassátok el a törvényt. Ez a hivatalos verzió.

Amúgy meg tényleg érdekes, hogy haveri kör, de utálod, de részegen mégis lefeküdtél vele. A gyűlöletet és a szerelmet nem sok választja el...

2019. okt. 10. 22:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakorvos tán, hogy megállapítsa, beszámítható e az adott szituációban...
2019. okt. 11. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!