Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác megcsiklandoz, az már jelent valamit?
Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 22:13
1/5 anonim 

válasza:

A combodnál?Vagy a csiklódnál?Csiklónál sokat jelent!Főleg nyelvel!😝
2/5 anonim 

válasza:

Szerintem igen, a csikizés már súrolja az intimitás határát.
Bár én azt se értem, hogy heteró srácok miért ölelgetik egymást, szóval lehet tévedek, nem ismerem a heteró szokásokat. :D
3/5 anonim 

válasza:

3-as: én meleg vagyok, vannak barátaim, akik heterok, de meg szoktak ölelni (tudják, hogy meleg vagyok) . Nekem is fura volt az elején, de nincs ebben semmi különös. Én speciel nem vagyok az az érzelgős típus, de szerintem nincs abban semmi különös, ha két heteró férfi megöleli egymást, főleg ha tényleg barátok. A szeretrtnek sok formája létezik.
4/5 anonim 

válasza:

Szeretnéd, hogy jelentsen valamit? Ha nem szeretnéd akkor szólj rá, hogy ne csinálja, ha meg igen, akkor hagyd hogy csinálja, majd fog nyúlni utána, máshogy, máshova is :)
5/5 anonim 

válasza:

Ez önmagában még nem feltétlen jelent vonzalmat. Nekem is van egy nagyon jó barátom, aki a férfiakhoz vonzódik, de néha szokott csiklandozni. Tudja, hogy nem nsgyon szeretem és ezzel szokott bosszantani(én nő vagyok).
Persze ha vannak más jeek is akkor más a helyzet. Ha szertnéd hogy legyen köztetek valami akkor sok sikert kívànok hozzá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!