Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit tennétek ha egy ismeretlen srác megkérdezné, hogy felpróbálhatja-e a cipőtöket?
Azért fogkefe meg az alsó meredekebb eset. Cipővel max a zokni érintkezik. Belebüdösödni meg nem szoktam, mert én nyáron meg zárt helyiségben nem hordok cipőt, max azt a húsz percet, amikor biciklin vagy buszon ülök...
Nekem nincs pont cipőfétisem, de értem az efféle dolgok működését. Számomra ez aranyos dolognak tűnik, ehhez képest a normálisnak kikiáltott szexuális elfoglaltságok százszor gyomorforgatóbbak. Ha ez az öröme, hát legyen boldog, de lehet, hogy én is kérnék valamit cserébe.
Mondjuk, ha egy nem túl bizalomgerjesztő fószer jönne oda hozzám ilyen kéréssel gyorsan elhajtanám, egy szimpatikusabb srácnál esetleg szóba jöhetne a dolog. De azért váltanánk előtte jó pár mondatot, hogy mégis mi a bánatot akar, annyira azért nem könnyű velem dűlőre jutni mindenféle elém toppanó vadidegeneknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!