Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek: van köztetek olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek: van köztetek olyan, aki szeret sokat kérdezni?

Figyelt kérdés
Általában csak olyanokkal találkoztam, akik viselkedésileg passzívak és kb csak én kérdeztem tőlük. Eléggé unalmas az olyan.
2019. okt. 8. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek kérdezni ha érdekel az a bizonyos fiú.
2019. okt. 8. 18:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezzel nyilván más is így van, hogy akkor szeret kérdezni. Már, azok közül, akik szeretnek kérdezni... valakiknél nem párosul a kérdezés az érdeklődéssel és ez eléggé sokaknál van így.
2019. okt. 8. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te aktiv vagy?
2019. okt. 8. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek beszélgetni fiúkkal, férfiakkal, csak úgy kötetlenül, kérdezni és válaszolni is. Megismerni, hogy más hogyan éli a meleg/biszex életét, mik a vágyai, mi az érdeklődése általában, bármiről lehetne beszélgetni értelmesen. Aztán ez egy idő után vagy fennmarad, vagy alábbhagy. A lényeg hogy amíg tart van egy kis plusz az életemben, még ha csak neten kersztül, virtuálisan. Ha tényleg kölcsönös az érdeklődés és a kíváncsiság egymás iránt, tényleg megvan az összhang, akkor élőben lehetne folytatni, mert egy idő után a netes beszélgetés lendülete elfogyhat. És akkor akár még bármi lehet az ismerkedésből. :)
2019. okt. 8. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgetni kell.Az is hozzá tartozik,hisz emberek vagyunk.És hasznos is tud lenni.
2019. okt. 9. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szóval nem szeretek az olyanokat,akiknek a kommunikációs szintjük egyenlő egy egysejtűével.

Tudod,aki ismerkedésnél annyit kérdez "mizu",és mindenre azt válaszolja,"az jó".

Na,ezekkel sokra nem mész.

Másik oka a passzívságnak,pusztán a szex érdekli,nem te.

2019. okt. 9. 02:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
*nem szereted.
2019. okt. 9. 02:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Bi vagyok, 40-es

Több helyen keresek passziv 30 alatti srácot..

Részemről még nincs meg...

Akik piccét is bejövősek ..

Annyi kérdést tesznek fel h kiborulok Tőle !

S szólok h ennyi elég volt !

Én pl csak ilyesmi figurákkal akadok össze.

2019. okt. 11. 05:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,"sajnos" vannak,akik többre képesek,a "hello,szia,mizu,dugunk?" kombónál....
2019. okt. 11. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Rólam sokszor azt mondják, hogy sokat beszélek. Nem feltétlen kérdésekkel, legtöbbször már csak azzal hogy a gondolataimat próbálom pontosan, nem félreérthetően és hiba nélkül közölni, és ezt egy minimális szinten elvárom a beszélgetőpartneremtől is (legalábbis ha az valódi eszmecsere és nem csak az unalom hajt össze minket jobb dolgunk híján).

Ékes példa az előző mondat. Egyszerűen megoldhattam volna egy "Túl részletesen beszélek."-kel is, csak beletettem egy csomó részletet és pontosítást.

Kérdezni általában kicsit többet szoktam mint egy átlagember (átlagember alatt nem azokat a tipikus sablon embereket értem akik kb minden picit is mélyebb témánál kb ugyanazt a 20 szót használják válasz gyanánt). Az egész beszédstílusomra jellemző a részletesség és a gyors gondolatmenet, ezeket próbálom tudatosan kicsit mérsékelni, hogy ne legyen zavaró.

Ha az ismerkedős részét kéne jellemeznem, akkor ott is jellemző rám a gyors tempó. Nem én vagyok az, akinek sokat kell udvarolni, és én sem szoktam nagyon hosszú ideig udvarolni másoknak, megpróbálom venni az adást ha valaki velem inkább nem szeretne ilyeneket.

No de már megint azt vettem észre, hogy az eredeti témától eltérve mindenféléről beszélek, még jó hogy az interneten mielőtt elküldesz valamit tudod szerkeszteni. :)

16/f/meleg/Bp

2019. okt. 13. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!