Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet két fiú között szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet két fiú között szerelem anélkül, hogy melegek lennének?

Figyelt kérdés
Párkapcsolata van mindkettőnknek. Kettesben egymást ölelgetjük, puszilgatjuk, meg olyanokat mondd, hogy nem tudná nélkülem elképzelni az életét. Szeretem amikor hozzámér, ő is mert volt már amikor simogatta a kezem. Testileg semmi nem volt még.Mindennap keres, ha részeg és kettesben vagyunk akkor volt olyan, hogy mondta viccesen, hogy táncoljunk szexisen mint ahogy a csajok szoktak. Egyáltalán ez erős barátság vagy mi lehet?
2019. okt. 7. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem barátság... én felvetném, hogy legalább csókolózzunk, hogy az milyen reakciót vált ki
2019. okt. 7. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!

Azt gondolom hogy biszexuális srácról lehet szó, mert a vonzódás egyértelmű.

2019. okt. 7. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Ez már megüti a buzulás határait szerintem. Ha nekem ezt csinálná valamelyik haverom meg ilyenekre kérne jól orrba nyomnám azt elküldeném melegebb éghajlatra ott keressen magának ehhez valakit :D
2019. okt. 7. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem félre. Nem tudom mi ez mert kapcsolatom van, de iránta valamit érzek, valami erősebbet mint az eddigi barátnőim felé. Azt nem tudom elképzelni, hogy kapcsolatban legyek vele meg ilyeneket, csak ezt a szerelmes érzést érzem.
2019. okt. 7. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem létezik olyan hogy szexuálisan nem érdekel téged a saját nemed viszont érzelmileg megérint téged és akár érezhetsz szerelmet is iránta.
2019. okt. 7. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell mindig kategorizálni a dolgokat, az csak az ember kényszere, hogy helyre tegye a világ dolgait. Valójában egy folytonos átmenet van. Az emberek közti társas kapcsolatban nagy szerepe van az agyban termelődő oxitocin hormonnak. Szimpátia esetén, amikor nem jönnek a másik ember felől taszító ingerek (akár szagingerek, vizuális vagy bármilyen más ingerek), akkor az oxitocin hormonnak magas szintje alakul ki, ami nemcsak szimpátia és összetartozás, egymás iránti gyengédség érzését váltja ki, hanem férfiaknál akár merevedést is előidéz. Az ilyen, két azonos nemű ember közötti kapcsolat elég ritka, akár testvéri barátságnak is lehet nevezni, mert a testszag (amiben benne vannak a nemi hovatartozásra jellemző specifikus illatok is) többnyire taszítja egymástól az azonos neműeket.
2019. okt. 7. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Kizárt,a szerelem minimun csokkal jár.Elöbb-utobb

ki bújik a szög a zsákból.

2019. okt. 8. 10:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg mondjuk nem csókolóztok vagy nem akartok hasonlókat addig ez nem nem kapcsolat. Viszont ha minden vonz a dologba, a szexet kivéve akkor homoromantikusok lehettek.
2019. okt. 8. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
95%

Szia kérdező!

Az eltelt időben hogy alakul a barátságotok?

2020. febr. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!