Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a barátodnak az alábbi szexuális vágyai lennének, benne lennél? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Kérem szépen,ha nem értesz egyet,normális hangnemben fogalmazd meg,Én is megtisztellek a kedves hangnemmel.
Ezek az alábbi vágyak:
-Lábfétis
-prosztata masszázs
-kikötözős szex
-orgazmuskontroll (mármint ő a sub beállítottságú)
-csikifétis
Köszönöm szépen,hogy elolvastad. Szép Estét. 😊
18/F
2019. júl. 20. 21:59
1/10 anonim válasza:
Szia!
orgazmuskontroll (mármint ő a sub beállítottságú)
-csikifétis
kizáróok, de 35 felett jönnek be a férfiak.
4/10 anonim válasza:
Labfetish es kikotozes nagyon jöhet
5/10 anonim válasza:
Szerintem elfogadható,sőt izgi tud lenni a szex ezektől.
L.
6/10 anonim válasza:
Lábfétis engem nem izgatna,de semmi extra nincs benne megcsinálnám,kikötözős szexet azt akkor élvezném,ha én lennék kikötözve,az orgazmuskontroll az még szintén tudna izgató lenni,így eljátszadoznék vele-húznám,de az utolsó nekem egy kissé nevetséges lenne,szóval nemhiszem hogy benne lennék..nekem az túl gyerekes
7/10 A kérdező kommentje:
Huh,sok válasz jött.
Köszönöm az őszinteséget,mindenkinek a zöldkéz megy. 😊
2019. júl. 20. 22:05
9/10 anonim válasza:
Ha a pasi a sub beállítottságú, akkor már ott el van cseszve az egész.
De am igen. Benne lennék.
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Koszonom a valaszt. 😊 Csak egy-ket szexualis jateknal ertem,hogy sub beallitottsagu.
2019. júl. 21. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!