Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan homoszexuális, aki ezt nem hajlandó elgogadni?
Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék.
22
2019. okt. 7. 18:49
11/13 anonim válasza:
Az irányultságoddal nem tudsz mit kezdeni,ez van,ezt kell szeretni
Ha valaki meg "kigyógyul"(nem lehet kigyógyulni mert nem betegség)akkor bi vagy pán volt, nem meleg.nekem is most barátom van,pedig eddig főleg barátnőim voltak.
12/13 anonim válasza:
Fogadd el, nincs más választásod. Ez nem olyan, hogy csak úgy megváltoztathatod. Ilyennek születtél, ki meleg lett, ki biszex. Elnyomhatod egy ideig, de csak rosszabb lesz és úgy sem múlik el. Eddig én is csajoztam, de rájöttem, hogy a srácok jobban érdekelnek. Jobban is jártam, legalább most boldog vagyok.
Ha szeretnél beszélgetni kedves kérdező, akkor írj nyugodtan.
13/13 anonim válasza:
Ha még érvényes, egyy beszélgetésre invitállak! Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!