Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Everlight kérdése:
Ti mit csináltok amikor magányosnak érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2019. okt. 6. 21:24
1/9 anonim válasza:
Jó kérdés.Viszont,még soha nem voltam magányos.
Sajnálom,gondolom cudar érzés lehet.
2/9 anonim válasza:
Lemegyek a kocsmába és iszok - ott mindig vannak emberek :)
3/9 anonim válasza:
Alszok, sorozatot nézek, tanulok.
Vagy megpróbálok ismerkedni.
4/9 anonim válasza:
Feljövök gyakorira vagy anotalkra vagy a barátaimat zaklatom :). 15/F
5/9 anonim válasza:
Jól érzem magam, boldog vagyok hogy nem kell elviselnem senkit.
6/9 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Olyan szemét,hűtlen és érdekvezérelt az emberek többsége, hogy öröm, ha nem kell senkivel lennem néha.
Igaz barátot már nem lehet találni, baszógépeket pedig nem keresek.
Legalább több idő jut a hobbimra, nyelvet is tanulok, kirándulok, utazom.
7/9 anonim válasza:
Mindig annak érzem magam, nem tudok mit tenni, csak vagyok és reménykedek, hogy akad majd valaki, akivel együtt lehetek szeretetben, úgy igazán.
Ha szexuálisan vagyok magányos, az is mindig, akkor nézek poreszt, ilyesmi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!