Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magányosnak érzem magam ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányosnak érzem magam ha nem a szerelmemmel vagyok (? )

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Imádjuk egymást minden szabadidőnket együtt töltjük. A családja úgy kezel engem mintha én is a gyerekük lennék, nagyon befogadtak és szeretnek. Van hogy náluk töltök egy hetet és amikor hazajövök teljesen bedepressziózok és úgy érzem ha nincs velem, akkor semmi értelme az életemnek. Mit tegyek ilyenkor hogy ezt ne így érezzem? Valamivel le kell foglalnom magam tudom, de attól még ez az érzés folyamatosan bennem van és gyötör lelkileg

20/l

2018. aug. 24. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Majd a szakitas megoldja ezt a gondodat, csak vard ki (par honap).
2018. aug. 24. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincsen rózsa tövis nélkül. Azért érzed ezt, mert szerelmes vagy (túlzottan is). Minél jobban imádod őt, annál elviselhetetlenebb a hiánya. Picit visszább kellene venni a túlfűtött érzelmekből.
2018. aug. 25. 00:26
 3/4 StevenUp ***** válasza:
Lessz ebből még "rák egye ki a gyomrodat is" ... Majd mèg unni is fogjátok egymást
2018. aug. 25. 01:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugy tunik a jelenlegi eleted csak is o korulotte forog. Ez igy nem egeszseges. Nincs semmi mas az eletedben, ami foglalkoztatna, pl. baratok, sport, tanulas vagy valamilyen hobbi. Ha valoban igy van, igyekezz valtoztatni ezen.
2018. aug. 25. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!