Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok ti mit csináltok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit csináltok ha magányosnak érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Szóval nem olyan magányosságra gondolok, hogy pl a barátok nem érnek rá hogy találkozzatok vagy valami, hanem ha pl nincs barátnőtök épp.

Sajna most nálam beütött ez a magányosság, kicsit rosszul is érzem magam, csalódottnak, mert próbálnék ismerkedni, de nem sikerül sajna. Vagy megszakad a beszélgetés vagy valami más. Amúgy barátnőm még nem volt, szóval nem az a szakítás utáni magányosság ütött be nálam. Csak úgy egyszerűen már nem tudom mit kezdjek magammal, lehet nem kéne erőltetni az ismerkedést se már.

Lenne mivel elfoglalnom magam, csak annyira kedvtelen is vagyok már.

2017. nov. 29. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem függtem annyira a kapcsolattól, hogy a hiánya kihatással legyen a közérzetemre.

Leírtad, bármit csinálsz semmihez nincs kedved, így bármit írunk ahhoz se lesz kedved.

2017. nov. 29. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is ezzel küzdök. :(

Dolgozok, az eltereli a figyelmemet.

2017. nov. 29. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Irjatok nekem es nem lesz tobbet magàny:P LL nem kam
2017. nov. 29. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Sírok, aztán főzök egy kávét és kapcsolok be valami amimét. xD Eközben tudasítom magamban, hogy azért nincs barátnőm, mert még nem vagyok rá kész. Még tanulnom kell hozzá. Így igyekszem fejleszteni magam a hobbiimban, hogy eltudjam mesélni majd a páromnak, hogy mi mindent csináltam.
2017. nov. 29. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Nekem eddig csak viszonzatlan szerelmeim voltak. Tudtam, hogy esélytelen a dolog, mégis sokáig reménykedtem titokban és szenvedésnek éltem meg minden percet, amikor nem lehettem az illető közelében. Ha meg a közelében voltam, akkor azért szenvedtem, mert tudtam, nem lehet az enyém. Aztán a sors egy idő után mindig elsodort ezektől az emberektől, de még így is hónapokig gyötrődtem, annyira kínzó volt a hiányuk. Mikor ez csillapodott és közben is próbáltam mindenféle úton-módon ismerkedni, többnyire az interneten, így kerültem ide gyakorira is. Közben hol sikerül lefoglalnom magam hobbikkal, munkával, ha meg nem, akkor csak sajnáltatom magam. Ja persze a netes ismerkedésekből se lesz semmi, hiába a levélváltások, eltűnnek az emberek vagy már elsőre sem válaszolnak. Ekkor még nem adom fel, még tovább bóklászom, még több kudarc, majd egyre kedvetlenebbé válok és végül rádöbbenek, hogy az egyetlen élőlény, akitől a szüleimen kívül szeretetet kapok, az a tíz éves, doromboló cirmosom. Majd leesik, hogy ő is csak a kaja miatt simul hozzám :D
2017. nov. 29. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Rájöttem arra, higy sosem szabad keresni a szerelmet majd megtalál az magától. Velem is így volt egy hónappal ezelőtt még nem is gondoltam, hogy most azzal a lánnyal leszek akit egész életemben vártam. Előtte nem volt senkim még barátnőm se plátói és viszonzatlan szerelmek voltak és sokat voltam magányos. Érdekes nekem az olvasás segített és hát a tanulás olyankor kikapcsoltam és a jövőm volt a cél. Egsik napról a másikra elkézdtem ezzel a lánnyal beszélgetni akit már ismertem csak sosem beszéltünk előtte és nézzünk oda most az enyém, és boldog vagyok. Tehát nem kell aggódni és magányosnak lenni megfogod találni a boldogságot.
2017. nov. 29. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
En barkivel beszelek szivessen
2017. nov. 29. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, elhiszem, hogy rosszul érzed magad, de igaza lehet a 6. válaszolónak, hogy majd akkor talál rád, amikor nem is számítasz rá.

#5: A cicás rész nagyon tetszett. :D

Remélem, mindenki megtalálja előbb -utóbb a párját. :)

2017. nov. 30. 09:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem miután kidobott a barátnőm 1 évig semmit se csináltam,olyan voltam mint egy depressziós hulla,aztán megelégeltem ezt az állapotot,újítottam a külsőmön,elkezdtem koncertekre járni és jól érezni magam.Azóta eltelt még 1év,és bár még mindig nincs senkim nem siránkozok miatta.20/l
2017. nov. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!