Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mást is zavarja és érzi ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavarja és érzi ezt a kettősséget magában?

Figyelt kérdés

Sosem akartam alkalmi szexet, kalandozgatni, random embert kielégíteni pl. az egyetem WC-jében, de valahol mégis izgatnak ezek a dolgok, fantáziálgatok, és kicsit irigylem azokat, akik lazábban élik az életüket és kiélik a vágyaikat.

Szóval szeretném is meg nem is. Néha igen néha nem. Nyilván nekem is vannak szexuális vágyaim, de talán nem olyan erősek, nem tudom.

Ki van még így ezzel és hogy tud ezzel együtt élni?

(És nem a végletre gondolok kalandozgatás alatt.)

2019. okt. 6. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Én megélem az ilyen jellegű vágyaimat (többek között az egyetem vécéjében, szexbárokban, szaunában), és elég lazán kezelem.

De valóban kicsit elszégyellem magam, mikor korombeli srácokat látok, buliba menet este, én meg egyedül megyek szopni szexbárba. :( De ettől még szeretem csinálni, elfogadom, hogy különc vagyok e téren, és ennyi.

2019. okt. 6. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a kalandozgatást, vágyak kiélését, laza szexet is lehet emberi keretek között csinálni. Vagy hogy úgy mondjam, lazán, de annál egy fokkal kevésbé lazán, hogy WC-ben elégíteni ki egy random embert. :)
2019. okt. 6. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem igazán kettősség, hanem van valami amire vágysz, de a gátlásaid, a félelmeid meggátolnak benne, hogy megtedd. Győzd le a gátlásaidat, e nélkül csak frusztrálódni fogsz. Nyilvánvalóan ha van állandó partnered akkor ne kalandozgass és mindig használj alkalmi kapcsolatban óvszert!
2019. okt. 6. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Nincs evvel semmi baj.Szerintem amit csinlász,illetve

illetvenem csinálsz ez í volna helyes.De a srácok már csak ilyenek,ki használnak minden lehetőséget.

Sajna,én is ilyen gyarló ember vagyok.Ezen nem akarok

változtatni.Azt tanácsolom,azért túlzottan ne fogd vissza magad.Ha nem éli meg az ember a vágyait,elöbb-utobb bánni fogja.És bele gárgyúlhatsz

2019. okt. 6. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akk úgy látom, h mindenki támogat, mert csinálja is. Köhm.... Szerintem az ilyen emberi normától eltérő állati dolgokat, el kéne tudni nyomni, vagy max megélni a partnerrel. Szerintem már nincs meg a határ sokaknál az ember és állat között. Ha meg állatok akarnak viselkedni ne menjenek emberek közé. Meleg vagyok, de azért ez nekem is undorító, h az ilyen "laza" ember a példakép. ;)
2019. okt. 6. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző:

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha néha az ember belemegy ilyesmibe, elvégre férfiak vagyunk, egymás között. A gond ott kezdődik, ha valaki például rutinszerűen járkál vécékbe, ott ücsörög órákat, ingerült lesz, ha nincs meg a napi adag, na ez a beteges.

De az, hogy egy helyes jófej sráccal kicsapjátok a piszoárnál együtt, hirtelen felindulásból, vagy egy lyukon át leszopod, szerintem ez egészséges spontaneitás.

2019. okt. 6. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
20:38 Egyet értek, még nem volt ilyenre példa az életében, de talán 1x megadatik 🤣 remélem. De csak olyanal csinálnám aki tényleg bejön, és nem lyukon át hanem egy fülkében úgy tudom csodálni a szép testét.
2019. okt. 6. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
öhm a nőkre mondják, h undorító, ha nincs tartásuk.... hát szerintem nektek sincs tartásotok. Azért tart itt minden ahol. Aztán sír mindenki, h a nagy "Ő" miért bánik úgy velük, mint egy olcsó cafattal.... Sztem itt a válasz mindenre. Meg sztem szar duma, h mert férfi mindenki... én is az vagyok. De nem alacsonyodok le .... akinek nem inge....
2019. okt. 8. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!