Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavarja és érzi ezt a kettősséget magában?
Sosem akartam alkalmi szexet, kalandozgatni, random embert kielégíteni pl. az egyetem WC-jében, de valahol mégis izgatnak ezek a dolgok, fantáziálgatok, és kicsit irigylem azokat, akik lazábban élik az életüket és kiélik a vágyaikat.
Szóval szeretném is meg nem is. Néha igen néha nem. Nyilván nekem is vannak szexuális vágyaim, de talán nem olyan erősek, nem tudom.
Ki van még így ezzel és hogy tud ezzel együtt élni?
(És nem a végletre gondolok kalandozgatás alatt.)

Én megélem az ilyen jellegű vágyaimat (többek között az egyetem vécéjében, szexbárokban, szaunában), és elég lazán kezelem.
De valóban kicsit elszégyellem magam, mikor korombeli srácokat látok, buliba menet este, én meg egyedül megyek szopni szexbárba. :( De ettől még szeretem csinálni, elfogadom, hogy különc vagyok e téren, és ennyi.

Nincs evvel semmi baj.Szerintem amit csinlász,illetve
illetvenem csinálsz ez í volna helyes.De a srácok már csak ilyenek,ki használnak minden lehetőséget.
Sajna,én is ilyen gyarló ember vagyok.Ezen nem akarok
változtatni.Azt tanácsolom,azért túlzottan ne fogd vissza magad.Ha nem éli meg az ember a vágyait,elöbb-utobb bánni fogja.És bele gárgyúlhatsz

Előző:
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha néha az ember belemegy ilyesmibe, elvégre férfiak vagyunk, egymás között. A gond ott kezdődik, ha valaki például rutinszerűen járkál vécékbe, ott ücsörög órákat, ingerült lesz, ha nincs meg a napi adag, na ez a beteges.
De az, hogy egy helyes jófej sráccal kicsapjátok a piszoárnál együtt, hirtelen felindulásból, vagy egy lyukon át leszopod, szerintem ez egészséges spontaneitás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!