Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jellemez egy olyan férfit, aki nem fogadta el magában sem, hogy homoszexuális?
Nekem is van ilyen ismerősöm aki nagyon titkolni akarja es nem fogadja el...
Az jellemző rá, hogyha lát egy meleges filmet/ plakátot/ stb akkor csillog a szeme, nevet rajta, élvezi, szinte beleéli magát.
De ha beszélni kell róla hogy mi a véleménye a melegekről, akkor elzárkózik, sőt, homofóbiát próbál színlelni. Nem tud különösebb okot megnevezni hogy miért utálja a "b##zikat"(ahogy ő mondja), de fancsalog, legyintget és tereli a témát.
És azt mondta hogyha a gyerekeiről kiderülne hogy az egyik meleg akkor öngyilkos lenne...
Hello, sajnos sokaig en is eroltettem a lanyokat magamra, es jatszottam a heterot, hatha egyszer csak megvaltozik ez az egesz :D de nagyon nem igy lett, egy lannyal majdnem kapcsolatba is kerultem de szerencsere meggondolta magat, mai napig halat adok ezert :D
Annyi lett a vege az egesznek, hogy kezdett kicsinalni az egesz, tonkretett a titkolozas, nagyon rossz idoszakot eltem meg emiatt lelkileg, de sikerult felallnom, elmondtam 2 legjobb baratomnak, szuloknek persze, es sokkal jobban erzem magam, jovore megyek Egyetemre ott mar teljesen lehetek onmagam :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!