Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg bi srácok mertek orvoshoz bizalommal fordulni feltárjátok beállítottságotokat?
Miért kellene az orvosnak elmondani a nemi identitást?
Mindenkinek magánügye hogy kihez vagy mihez vonzódik
Pszichológusnak meg pszichiáternek elmondtam, mivel rengeteg problémám a szexualitásból ered (nem önelfogadás), így sokat beszéltünk róla.
Proktológus rákérdezett, mivel megemlítettem hogy análisan belém szoktak hatolni, igent mondtam. Azért csak tudnia kell, hogy a végbelemben mik és kik fordulnak meg, van-e fertőzés illetve sérülésveszély stb.
Urológusnak megemlítettem hogy análisan be szoktam hatolni, tudjon róla, mivel többféle bacit mutattak ki vizeletemből illetve ondómból egyszer, ami amúgy végbélben szokványos. Mondjuk egyszer mikor a vén főorvoshoz kerültem be éppen, tett egy megjegyzést, hogy a prosztata védelmére ajánlott a rendszeres heteroszexuális(!) együttlét (így kihangsúlyozta).
Háziorvosnak meg tök felesleges, mandulagyulladással szoktam általában menni hozzá meg táppénzért ha nagyon depis vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!