Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire látszik nektek nadrágban, amikor feláll, és hogy takarjátok?
Egészen látszik, próbálom igazgatni
19/f
Eléggé, próbálom combom felé irányítani
19/F
Szerencsére boxer lenyomva tarja
Bár ilyenkor nagyobb a dudor
Dehát mit szégyenkezzek férfi vagyok
Elég régi, de érdekes kérdés, az utolsó válaszával egyetértek.
Én táskával / aktatáskával / durvább napokon másnap reggel a szemem alatti táskákkal szoktam eltakarni a buszon. Különben nem nagyon látszik - talán a bővebb nadrág és a boxer teszi?
(Ha már munkába menet megvan az oka, hogy miért nem merek autóval elindulni, csak legyen nálam pár kisebb szatyor, vagy nagyobb táska.)
De általában reggel olyan tömeg van a buszon, hogy ez a legkisebb bajom.
Azért a 9 cm-es sráccal szívesen összejönnék.
Látszik azért.
Szürke melegitoben el sem merek indulni még a közeli boltba sem
Múltkor a buszon mellém ült egy tök helyes srác fel is állt, olyan jól nézett ki és dögösen volt felöltözve de olyan büdös cigi füstöt árasztott mint a Blahán a hajléktalanok. Le is lankadt xd Máskor Héven utaztam és egy dögös ikerpár ült velem szemben, gondolhatjátok a farkam helyén sátorozhattak volna a cserkészek. Oda tettem a kezem, és néztem ki az ablakon hátha elmúlik. :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!