Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha feláll a péniszem a legjobb haveromra aki fiú?
Egyáltalán nem gáz, nyugi.
Ha az a kérdés, hogy meleg vagy-e, akkor mint a sicc.
De csak úgy feláll rá?
Nem gáz nyugi. 😉
Hallod Direx10. Mar kurv*ra bekussolhatnal es ellapulhatnal a sotetben, mert kurv*ra 2szinu dolog amit csinalsz. Napokkal ezelott te tetted fel azt a kerdest hogy nekunk be jon e az a fiu akit belinkeltel, aztan most jatszod az alszentet, mert te biszex vagy. Ez semmit sem valtoztat felfogod??? Attol meg te is "buza" vagy mert a fiukat is szeretrd. Szoval szepen kerlek fogd be a pofadat es probald moderalni magadat, ertelmesebbnek lenni.
Kedves kerdezo. Hogy valaszoljak kerdesedre, szerintem sem gaz, en is szerelmes voltam a legjobb baratomba, bar elotte nem allt fel ra. Hal isten. Akkor kellett volna mit megmagyarazni :DD
Ha neked nem gáz, akkor számomra se az, hiszen nem velem történik.
Ha itt valaki mégis azt írná, hogy ez gáz, attól még neked nem kell annak lennie.
Szóval ezt kizárólag TE döntheted el, hogy gáznak érzed vagy se.
nem gáz, természetes.
nekem is állt már fel haveromra. meg már láttam , hogy haveromnak is felállni, de nem rám állt fel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!