Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok, csak én vagyok itt olyan f**zfüggő, hogy a minden nap képes lenne d**ni?
Figyelt kérdés
20/f2019. szept. 16. 00:32
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem ez nem függőség, nyilván 20 évesen hajtanak a hormonok és a szexualitás amit ki akarsz élni. A mindennapos szex vágyat sem nevezném kirívónak :D
2/10 anonim 

válasza:

a poén az, hogy úgy gondolod, hogy képes lennél, de ha ott lenne, hogy kielégülnél egy igazán jó dugástól, már nem biztos, hogy minden nap kívánnád
3/10 anonim 

válasza:

Én a dugást nem kívánom minden nap , kb heti 1-3 , de a faszt igen orál lehet minden nap. 33P
4/10 anonim 

válasza:

Butaság, mert én mindennap órákon át is!
6/10 anonim 

válasza:

Én is folyton kivánom a szopást.
7/10 anonim 

válasza:

Én is, bár én szopnék mindennap szívesen:)
Ehhez képest nagyon ritkán jön össze:/
8/10 anonim 

válasza:

szopni én is szopnék minden nap, de a koromra való tekintettel dugni ritkábban!
9/10 anonim 

válasza:

Szopás minden nap vállalnék én is! 😀
10/10 anonim 

válasza:

Nem, ne
Cska te vagy így!
Én is d**gnék minden este 😅🤷♀️
Főleg ha van orál is 😍
19/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!