Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tini, (16-18) full passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini, (16-18) full passzív srácok. Ti szoktatok egymással beszélni, élményeket megosztani?

Figyelt kérdés

2019. szept. 9. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
előfordul.
2019. szept. 9. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem beszélgettem ilyenről más passzívval, de benne lennék.

18/f

2019. szept. 9. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van meleg barátom bár ő uni, én passzív, azért előszokott fordúlni hog megbeszéljük egymással a dolgokat ;)

19. passzív fiú

2019. szept. 11. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem vok már 18, de engem anno itt egy srác avatott be. Ő mindig azt mondta, hogy NE MESÉLJ olyat másoknak amit gáz lenne visszahallani. Ne mutogass másoknak más melegeket, mert nem biztos, hogy ő is akarná. Szóval ilyesmiket. És igaza van. A barátságok 2-3 év alatt nagyot fordulnak és nem mindegy mit tud a másik rólunk. A legjobb barátom azóta már nem az. A legjobb barátnőm se de 16-17 évesen nem hittem neki igazán, de már örülök, hogy hallgattam rá. És semmi jele nem volt, hogy igaza lesz, de átgondoltam amit mondott.

Pl: Tuti a legjobb barátod mesélt már a másik legjobb barátjáról titkot úgy hogy ne meséld tovább. És basszus igaza volt. Volt ilyen. És igaza van hogy akkor az én titkom miért ne mesélné tovább. Szóval ennyi az oka, amiért én azt írtam volna ha 16-18 lennék, hogy NEM!

2019. szept. 11. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:
67%

Nekem az fura, amikor azt olvasom, hogy egy 16-18 éves fiú full passzív!

Nem értem, mivel akkor van a legtöbb hormontermelés.Erre születni kell?Vagy valamilyen negatív hatás éri,hogy jön rá ebben a korban valaki, hogy ő full passzív?Nem érez semmit, vagy nem érez késztetést szexre senkivel? Valaki írja meg legyen szíves mit jelent ez pontosan. Köszönöm.

2020. dec. 15. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!