Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb srácok, akik idősebbel szeretnének ismerkedni?
Fiatal srácok (20-as éveik elején):
Azoktól kérdeznék, akik kifejezetten az idősebb (30+ de még nem 40) férfiakkal szeretnének ismerkedni. Mi a tapasztalatotok? Sokan elutasítóak mert hivatkoznak arra, hogy más fiatalok milyenek voltak korábban.
Fiatal melegként azért szeretnék (komolyan) ismerkedni egy idősebb férfivel, mert protektívnek, tapasztaltnak, markánsnak és férfiasnak látom őket - ami szerintem valahol rendben is van.
Értem, ha nem mindenkinek jön be ha valaki fiatal. De még néha képet sem mutatok, instant elutasítanak a koromra hivatkozva. Veletek hasonló?
Tényleg őszintén megismerkednék már egy érett férfivel, de ez itt néha Magyarországon esélytelennek tűnik nekem.
Privátban is lehet írni:')
Valamit nem jól csinálsz...
Nekem pl. kifejezetten a fiatal srácok jönnek be.
F/bi/47
Komoly szándékkal ismerkednék. Sokszor azt kapom vissza hogy túl fiatal vagyok, és ugye a fiatalok nem tudják mit akarnak...
Na mindegy, azért még próbálkozom:)
Nálam nem releváns. :) Nem nagyon idegesít, hogy "fiatal". Sőt, ez hoz lázba.
Bár igaz, a mostani helyzetben egy titkos szeretőre fáj a fogam. :)
Fura,hogy nem találsz senkit.
Én azt érzem,látom,tapasztalom,hogy 25fölött kb: nagypapának tartanak. És menny a pitsába ráncos vén fax!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!