Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segíthetnék az elvakult barátomon?
A legjobb barátom, huszonéves, egy társkeresőn megismerkedett egy nála jóval idősebb férfivel. Teljesen el volt tőle varázsolva,de mivel tudtára jutott, hogy a férfi elég érdekes életet élt, sokat kalandozott, perverzkedett, így nem volt hajlandó szexelni vele, csak csók volt.
A pasi egyébként elég csiriz,sokszor idegileg is kiborította a barátomat, de mégis ragaszkodik hozzá, pedig nem jó kinézetű és elég hisztis, rendetlen más gondok is vannak. És itt van, amire gondoltam, a lelet két dologban is pozitív a pasinál. Hogy verjem helyre a barátom agyát, mert tönkremegy az élete ?
Vidéki városban amúgy sem egyszerű, nem értem, pár hét alatt ez az idétlen kinézetű, hisztis ember hogyan tudta így befolyásolni az amúgy nagyon is logikus barátomat ?
A barátom egy jóképű, helyes srác, egy komoly barátja volt eddig, aki a mai napig szereti, őt a barátom leépítette, nem is értem miért.
Szóval, hogyan segítsek, mert magától szerintem nem képes rá, vagy a pasi lelkileg valamivel magához láncolta...?
Köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!