Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a gátlásos és önbizalomhiányos barátomon?
Most leszünk együtt egy éve és bár, eleinte is tudtam, hogy csendes, visszahúzódó srác, azt nem gondoltam, hogy ennyire önbizalomhiányos. Eleinte azt hittem nagyon magabiztos, mert sokáig próbálkozott nálam, nem adta fel. Aztán kiderült, hogy csak azért mert sosem utasítottam vissza egyértelműen (mivel nekem is tetszett ő). Nem volt féltékeny tipus, ebből is az jött le nekem, hogy van önbizalma. A szexben is kezdeményező volt eleinte, tökéletes volt minden. Aztán eltelt egy kis idő és észrevettem, hogy sosem áll ki magáért senkivel szemben, nagyon határozatlan és a szexben is kezdtek gondok előjönni. Ha én nem tettem egyértelmű utalást rá akkor nem mert kezdeményezni, nem mert megcsókolni csak úgy spontán, stb.
Többször felhoztam, hogy nyugodtan mondjon nekem nemet, ha valamit nem szeretne, ha haragszik rám valamiért mutassa ki, de nem teszi azóta sem. Mindig azt mondja, hogy nem akar megbántani és nem akar csalódást okozni.
Az exei sokat bántották valószínűleg a határozatlansága miatt, volt, aki azt mondta, hogy életképtelen, semmirekellő, stb és az ágyban is voltak gondok.Meg még az is, hogy nagyon halkan beszél. Sokszor egyáltalán nem értem mit mond, pedig fél méterre vagyok tőle.
Szerintetek lehet ezen változtatni? Nagyon szeretem és ő is engem, sok jó tulajdonsága van, szerethető ember, de jelenleg nem vagyok 100%osan boldog mellette és szerintem ő sem az.
20/L és 23/F
Az a gond, hogy ismerős a téma, csak én pont olyan vagyok mint a barátod... Sajnos, tudom milyen ez.
Látszik rajta azt hiszem ami rajtam is. Távolságtartás, merevség, gátlások?
Neked nincsenek barátaid? Akik lebeszélnének erről a mulya istencsapásáról? A saját életedet teszed tönkre mellette!
Nem véletlenül nem kellett senkinek sem!
Ne csinálj magadból mártírt! Az ilyeneken az sem segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!