Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék ha van egy rendes barátnőm de ezt érzem?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert fiatalként a fiúkra állt fel, meg voltak fiúk akik tetszettek, még szerelmes is voltam egyszer a haveromba. Akkor amikor rádöbbentem mi ez, megfogadtam, hogy nem leszek b... Ez évekig ment igazából meggyőztem magam, hogy ez a boldogság. Meg hogy akarom tenném magam tönkre ha ismerkednék férfiakkal. Kicsit izgatnak a nők, a férfiak jobban. Nem tudom, hogy mi vagyok mert férfiakkal nem voltam. Már menyasszonyom van, és egyszer becsődöltem szex közbe, valamint azt vettem észre hogy kb. a szex ahogy elkezdődik egy darabig bírom, utána már olyan férfiakra gondolok akik tetszenek nekem. Kizárt, hogy ezt elmondjam neki. Érzelmileg fontos nekem, és fogalmam sincs mihez kezdjek. Egyáltalán meleg érzések ezek vagy ez enyhébb biszexség?2019. szept. 10. 19:03
11/13 anonim válasza:
Igen, ezt hívják úgy, hogy internalizált homofóbia. Soha nem fogsz tudni a vágyaid ellen küzdeni, akármennyire bebeszéled magadnak, szerintem hagyd ott a menyasszonyodat és ne 50 évesen jöjj rá, hogy "Basszus, de elb.sztam",akkor már a kutyának sem fogsz kelleni. Tudom, túlságosan is nyers voltam, de jót akarok/akarunk neked.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem úgy basznám el ha elhagynám a barátnőmet. Mármint mit nyernék vele? Inkább azt bánnám meg ha melegként élnék. Mert hol találnék kapcsolatot? Így meg a család, gyerekek akik számítanak. A melegek úgyis egyedül maradnak, gyereket sem vállalhatnak, az egész országban hülyeségeket beszélnek róluk és semmi jövője nincs a kapcsolatuknak.
2019. szept. 13. 17:01
13/13 anonim válasza:
Léteznek monogán melegek. De a kérdésedre kaptál elég választ, innentől a te dolgod, hogy mit kezdesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!